Преподаватели или предатели?

Преподаватели или предатели?


Над 600 учители – будители или преподаватели накратко предатели са подготвени да заемат мястото не на Будители, а на палачи!

Без значение какъв пол е родено детето ви то духовно и душевно ще бъде изкривено напътствано и моделирано докато момчето не пожелае да отиде с рокля на училище, докато момичето само не поиска смяна на пола и вие, неговите родители, няма да разполагате с права за да го спрете, защото тогава институциите ще са срещу вас !

Къде са родителските съсловия? Къде е ролята на родителят в тези процеси, къде е църквата? Въпроси, които ще бъдат зададени след като вече е късно !
Трябва по-строг контрол от страна на родителите в процесите на училищата !
Трябва ние да се намесим в тях иначе те се наместват в нашето семейство!
За да има силна и единна нация тя се гради от силни и единни семейни клетки, а те сформират силен национален патриотичен и родолюбив народ !
Учителите с техните джендър практики като вирус поразяват клетките и така държавата ни, народът ни ще бъде повален в безпомощност !

Efekt 2

На принципът на раковите клетки – те атакуват семейните ценности, защото те са имунната система на нашето общество !
След като ние не реагираме ракът се разпространява и ще обхване всяко училище, детска градина, всеки етнос или малцинство като тук не се делим на Роми, Българи, Турци или Арменци, тук не се делим на религия, тук се делим на всички заедно да спасим децата си или да позволим да ни отнемат най-ценното !
Споделете незабавно тази информация, нека се знае, нека всеки се замисли дали ще е безучастен наблюдател или не?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.