Призовка! Да изхвърлим боклука от властта!

Призовка! Да изхвърлим боклука от властта!


Да изхвърлим боклука от властта сега иначе държавата ще бъде хвърлена в хаос и бедност! Всеки се ражда с мисия и на Борисов мисията е да съсипе един народ и една нация, да унищожи една държава.

Докога ще търпим да ни грабят и мачкат, да ни унижават и смазват националното ни самосъзнание, да ни унижават като хора и да ни се подиграват, докога? Хунтата узурпирала властта няма да се даде нито с избори, нито ще подаде оставка. Време е да ги сложим на място като те изсипаха стотици хиляди тонове боклук в страната ни, а ние е време да ги изпратим на бунището на историята. Какво чакаме, да дойде новият спасител или да стане чудо?

Ние сме народът, а властта произтича от народа и на последните протести имаше повече полиция от протестиращите, а това означава само едно – тях ги е страх от народа, те са тези, които са за смяна, а не ние. Ние няма да напуснем страната си, няма да се предадем, а ще застанем рамо до рамо и ще ги изхвърлим на боклука.

Efekt 2

Дали някой ще ни поведе или не, дали ще позволим или не, всичко зависи от нас! Ако си готов да се изправиш срещу хунтата узурпирала властта сподели на стената си тази статия. Нека бъдем народ от свободна република, а не само фейсбук публика. Време е за разплата за всичко досега заради нашите деца в чужбина, заради бедноста на родителите ни, заради високите цени на тока и водата, заради фалшивите лекарства и двуличните депутати, заради високите цени на храните! Докога ще търпим, докога ще мълчим?

Време е да се изправим и да заявим ясно, че България има нужда от нова алтернатива на управение! Време е да дадем ясен знак, че ни е писнало и сме готови на всичко за да защитим децата си, страната си и нашата чест и достойнство! Време е да изхвърлим боклука от властта и ако някой се е уплашил нека знае, че скоро ще кажем „не на страха, не на това правителство, не на грабежа и геноцида, не на псевдопатриоти и мафиоти“! Време е, скоро всеки ще е призован

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.