Приказка на Андерсен – „Оле Затвори Очички”

Приказка на Андерсен – „Оле Затвори Очички”
Приказка на Андерсен – „Оле Затвори Очички”

Предстой ни един модерен прочит на „Оле Затвори Очички”!
Има ли интрига с Европейските шерифи или мачът е сверен и само чакаме да свърши полувремето?

Та стана ясно, че службата за подкрепа на структурната реформа към ЕК била в контакт с нашето правителство !

Поводът е, че вчера на работна среща в сградата на представителството на Европейската комисия в София бяха изчистени всички технически въпроси около мисията на четиримата прокурори, които ще изготвят независим анализ и оценка на структурния и функционалния модел на прокуратурата на Република България.

Efekt 2

Това бе съобщено от пресцентъра на Министерство на правосъдието.
На срещата са присъствали Екатерина Захариева, главният прокурор Сотир Цацаров, посланиците на Германия, Испания и Холандия, представител на посолството на Великобритания и представителите на „службата за подкрепа на структурната реформа към Европейската комисия“. До тук добре, само дето тези, дето ще ги разследват и следват правилата на играта и забележете участват в определянето им !

След като бяха обсъдени и приети единодушно и окончателно техническите условия за провеждането на експертната мисия, представителите на България и на ЕК се съгласиха, че първата визита на четиримата прокурори от Великобритания, Испания, Германия и Холандия може да започне в края на юни.
Целта е да се осигури достатъчно време за работа и подготовка на експертите, за да може те да приключат с финалния доклад до края на годината.

До тук добре звучи, ама само звучи и все пак да не забравяме, че службата за подкрепа на структурната реформа към ЕК е в непрекъснат контакт с българските власти във връзки с мисията. Естествено анализът на състоянието на ДЕРЕДЖЕТО в МЕШЕРЕТО ще бъде изготвен от четиримата прокурори и ще обхване йерархичната организация в прокуратурата, специализираните структури, интегритетът, отговорността и прозрачността, натовареността и мястото на прокуратурата на Република България в българската съдебна система, както и преглед на конкретни дела.

Кой са делата все още се пази в тайна за която ние можем само да гадаем !
Но в крайна сметка неЗАВИСИМИЯТ прокурор, макар и ГАВЕН ИЛИ МНОГО ГЛАДЕН ще го въртят на чеверме !

Цацаров
А най-големият очевадно не доказан ПРЕСТЪПНИК на който самоличността се крие зад различни псевдоними като ТИКВАТА или Буда, някой го наричат Банкянска МУТРА други го имат за светец, защото на бая народ е светил маслото и ще остане непокътнат бас държа!

Лесно ще си затвори очите Меркел като Темида и везните ще натежат на страната на интересите, а ние внезапно ще получим мощен транш от там където идват Еврофондовете ама този път ще ни платят в бартер и дето се вика на село в жива стока.
За тези дето не разбраха става дума за квоти за мигранти нещо като главорези сектанти ама по-лошо !
И защо анализа ще излезе на годината в края за да минат изборите според Европейският сценарии ли?
В България прокурорите се самосезират когато им нарасне келепирът !

 

Дали тези Господа от чужбина ще се самосезират ако гепат някой трафик, схема на тъмни хора или някоя пък по-бела !
Дали тези шерифи от Европа ще попречат на нашите хора да охраняват керваните с дрога и надали бих казал за Бога!

Та нали касите, макар и черни и партийни кътат си парици за такива дни, когато стане горещо тиквата да си плати !

Истината ще чуем накрая на годината или ще видим съвременният прочит на „ОЛЕЛЕ затвори очички”!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.