За принца и златната ябълка !

За принца и златната ябълка !
Приказка за генерал Радев и златната ябълка!

Имало едно време един принц, той се сражавал с дракони и лами и превземал замъци и кули в облаците !
Всички знаем, че облаците и нашето въображение могат да направят чудеса !
И чудото се случило – нашият принц не бил в бляскави доспехи, но пък имал гащеризон с избродирани букви „РБ”!

Нямал и копие, и меч нито щит, но пък имал голямо сърце и кураж ! И така денят дошъл и той се изправил срещу страшната ламя, която имала не една, а цели 5 глави !
Едната и глава била на Вожда, а другата на Цветанов, третата глава била Прокурорска с очила, имало глава с пагони на началник на МВР, но тя била малко неопределена, защото била събирателен образ на всички шефове на РДВРЕТА на МВРЕТА !

А петата глава била на самата Цецка Цачева, е не изглеждала както на рекламните плакати, защото магията на фотошопа действа само на картинка !
Така нашият Рицар без доспехи и без оръжие се явил на двубой с Ламята !
Победило я чистото му сърце и светлината, която бликала от него ! Но ламята впрегнала всичките си глави да работят за опазването на златната ябълка !

Efekt 2

Първата глава изревала толкова силно по медиите, че на всички било ясно – или гласувате за ГЕРБ с ламята или ще Ви се е*е мамата, ама не тази по партийна линия, а истинската !

Цветанов размахал всички компромати и шефове на данъчни и НАП веднага прозвънили на сивият бизнес да внимават за кого ще гласуват работниците им !

След това от Прокуратурата разхвърляли призовки на непослушните граждани и селяни такива !
След това онзи събирателен образ от МВР пък изрично посъветвал всички кметове по села и градове, че ще има рязане на глави, ако стане гаф!

Кметовете тръгнали със списъци, в които да записват хора и имена ЕГНЕТА и с подпис, че ще гласуват за ГЕРБАВАТА ЛАМЯ! Така сборът е сверен и от пресцентъра на пещерата на Али баба, където живеела и ламята съобщили на всички разбойници, че ако ламята не спечели амнезия ще сполети вожда на бандата и ще забрави паролата за входа на пещерата и всички разбойници ще останат без спестявания !
Речено сторено, но гласоподавателите друго са решили – да се отърват от страшната ламя и те така !

Такива сълзи проляла ламята на вторият двубой, че в Македония дори се пролял и порои !

Но тогава Генерала извадил своето оръжие едно и с думите „със силата ми дадена ми от народа аз ще кажа своята воля“ и така я наредил горката, че колкото и да плаче няма кой да я съжали заради отминалите лоши дни !

Така Генерала победил ламята със силите на светлината, която като надежда грей в небето там където се е подготвяло за битката с ламята момчето от комитета и така победа бе сега !

Когато след двубоя рицарят ни без доспехи, меч и щит, но дори пред народа се яви тогава вещицата зла и ябълката му откъсна и му я подхвърли ей така, но генерала с ловкост улови своята награда, погледна таз жена съскаща като змия и каза с усмивка на лице „дано не е ябълката като тази на Адама, че аман вече от жени, лами и всякакви такива с буйна грива“.

Тук рицарят е визирал своята спътница или своето вице може би ! Тук мълва от народа се домогна до много хора !Радев с ябълката

Генерала ламята победи, но истинската битка за него предстой и тя е със своето вице накратко Йотова.
Тя е много умна, хитра и устремена в своите дела и няма да му е лесно на генерала с тази жена !
От друга страна със такава силна, умна и начетена жена до себе си той може да спечели много битки и войни, дори затова приказката е една и като всяка приказка свършва и тя за всички е, че заживели щастливо !
Тук е ролята на генерала да направи така, че народът в неговото кралство да заживее мирно и щастливо !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.