Пролет пукна, Бойко не!

Пролет пукна, Бойко не!


Пролет пукна, Бойко не! И така пролет пукна и пак ще се захванем за зелено дето се казва, и тази зима оцеляхме напук на ГЕРБАВИТЕ инквизитори!

И така Щъркелите долетяха, дръвчетата се разцъфтяха, мед пчелите вече са събрали, птици пеят, аромати около нас витаят !
Пролет дойде и правителството оцеля, и как да не оцелее като няма кой да го свали, всички са добре платени народе разбери и кой сметката ще плати, ами аз и ти? Пролет пукна, Бойко не, тука е проблемът бе!

И така Бойко докато жив ще е така освен, ако наистина не се оттегли в почивка заслужена и да се радва на това, което е окрал! И така разцъфва природата и сменя своята украса, но едно обаче не се променя – „вълкът козината си мени, но нрава не“ и така политиците все са същите и все им се краде!

Efekt 2

Не чакайте промяна в политическата среда след като всички са едни и същи с една и съща мотивация да направят пачка от тази мутирала Демокрация!
И така Пролет пукна, Бойко не, дузина гледачки се грижат за него сега и мюфтиите четат му от корана като няма махане, няма и промяна!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.