Пророчествата на Ванга и избори 2019


Не ни трябват пророчествата на Ванга за да Ви кажем, че ГЕРБ ще спечелят с подкрепата на ДПС и на БСП, а така наречените патриоти, а от скоро и опитомените такива, се разпадат само и само електоралните им единици да се впият ГЕРБОВИТЕ редици!

Няма политическа договорка, каза Нинова, поне за нас и ние не участваме в задкулистни договорки, ама не е точно така!

Корнелия Нинова седи твърдо и е подложена на огромен вътрешно партиен натиск и външен такъв, но се държи твърдо за сега!
Тя елиминира старите закоравели вече изкукали феодални старчета от властта на столетницата, но не продължи подмяната надолу за което един ден ще си плати!

Efekt 2

Но кой е най-големият съюзник на Нинова, ако не самият Бойко Борисов!
И така колко струва един депутат, ако Бойко Борисов краде по 25-30 милиарда на година не може ли да си купи всички депутати на БСП за по няколко милиона на човек, не може ли да си купи всички депутати и всички постове в страната и да продължи еднолично да управлява, защо му е Нинова, защо са опозиция, която го крепи, а да заради външните наблюдатели заради ЕС и САЩ, които наблюдават какво става в страната ни !
Едно момче се опълчило на ГЕРБ мъжката дето се казва, а от БСП започнали да го мачкат, а от ГЕРБ да флиртуват с него не е ли задкулисно споразумение ми кажете сега !

И така няма реална опозиция, няма реална заплаха от детронирането му и едно е ясно, че мутрата е хитър и знае, че всеки пост си има цена и той е готов да я плати!

Сега да отидем на всички други политически формати като ДПС – те са на държавната хранилка, а нима техни фирми от обръчът на Доган не са хранилката на Еврофондовете, нима те не участват в разпределянето на порциите във властта!

Опитомените патриоти са в залеза на своята кариера, но те си тръгват с огромни тлъсти чекове от националното си предателство ! АБВ са в периферията, с сериозни амбиции за русофилски вот, а демократите живеят в едни отминали времена!
Няма кой да свали Борисов, това е привидната политическа картинка !

Марешки е една мощна патерица на Бойко, която се надява да заеме един ден мястото на реформаторите и патриотите и да си изпее песента с един огромен чек и той !
Според последните социологически изследвания някои от патриотите не влизат в никакви проценти, но Слави Трифонов губи в малките населени места, но пък се къпе в популярност в големите градове, а що се касае в чужбина там е като Месия!

Само трябва някой да каже „хайде Слави, спаси ни“ и младите ще го последват, но това обаче разбърква задкулистното домино наново и не се знае каква позиция ще заеме на политическата везна като за сега Слави Трифонов седи по средата и не взема ясна страна. Посланията му са срещу статуквото и остро критикува статуквото, но да не забравяме, че няма нито един митинг в страната на които да не се пеят неговите песни за „няма такава държава“!
Хайде бе Слави, не карай народът да ти се моли !

И така Ванга споделя, че Европа през 2019 година я очаква невиждана икономическа криза, а след всяка икономическа криза има и политическа такава, а може ли Слави Трифонов да бъде новият месия и да го подкрепят всички млади от чужбина и да изхвърлят боклука от властта!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.