Протести с охрана! Вижте ВИДЕОТО „да еб* тяхната мама“ !

Протести с охрана! Вижте ВИДЕОТО „да еб* тяхната мама“ !

Всички днес стачкуват – лекари и медици, полицай и машинисти, стачкуват и от БАН, стачкуват дори хора на Доган жалвали се от Местан !

Земеделци на протест – спрели им парите и сърдят се тези дето гледат пчелите! Правителството казва „стабилна държава“, а народа стачкува с лозунги „да е еб* вашта мама”!

Efekt 2

Майки с дечица излизат на протести и някакъв им вика „Вие сте кухи лейки“ и какво, че майките се разлютиха и очите им се насълзиха! Пак пари за болните деца не ще да има, а иначе от фонда за деца с увреждане някой с психични отклонения задели паричните потоци пак към ГЕРБА, а пък те си направиха пиар, а онзи ще излезе, че е ни лук ял ! Протестират всеки ден във всеки град, а медиите пишат де вали градушка или град !

Пълно медийно мълчане как Борисов все се хвали ще слушаме по телевизия и радия, а народа беден до немай къде сега ! Умират хора всеки ден, на пътя катастрофи, много смъртност като на огневата линия у Бейрут !

Медиите пишат тук загина, там умря, зверска катастрофа и така и така ама не казват причината за тези катастрофи, че пътищата ни са все в локви, а под локвите се крият дупки с размер футболни игрища ! Стачкуват хората и по малките градчета и села, но медиите крият и това правителство ни било стабилно и всичко вървяло като по вода, вода, вода ама с оръдия водни излята и все пак някои ще изкара и тринайста заплата за вчера на христовата задушница!

Стотици полицай с жилетки и с палки криещи се зад щитове като римски легионери чакат на паветата строени мъничка тълпа, която казва „аз не искам тук да маршируват извратеняци или педофили, или содомия тук да има, а това е помия“ и с право майките се оплакват, че не искат извращения и поквара да учат техните деца още от времето когато хванали са те буквара ! Бойко си мълчи за трансексуалните напеви на група неориентирани младежи, а президента с нежен глас като на травестит ще им пожелае празникът да им е честит !

Каквито ценности от Европа и от САЩ, а тук трябва да се върне онзи лозунг дето гласеше „да е еб* вашта мама“! Но иначе всичко в страната се тресе, а правителството казва всичко е под контрол и това ще повтори хиляда пъти във фейса някой трол ! Това ли е сега нашата държава? Пълно медийно затъмнение и пиши се това, което е угодно на хунтата на вожда, а другото се цензурира ! Имали свобода на словото, а къде не става ясно – свалят се предавания, бият се журналисти, къдели са в тези момент тези БХК активисти ?

Иначе заглавия в пресата ще има как „в градинка в Бургас от ГЕРБ пуснали уарлес“ или как „Цветанов подарил на Бойко статуетка на Кунфуций“, а той бил купил на Буда ама пиарката я сменила на пазара в последният момент, че да не станело намек за досиета разни и така медиите ще го отразят и други ще препишат, трети ще го копи-пейснат и така докато във всяко село камбаната бие и хората мрът като мухи от бедност и нищета, от болести и нямат пукната пара ние ще слушаме от ефира как отворили търбуха на бай Торбалан и извадили куршуми и как се борили за живота на един гангстер цялото правителство, ами да та нали са от един отбор на Али Баба и четиридесетте разбойника и помагат си, а спомнете си когато автоджамбази откраднаха джип на УЖ турски дипломати, а те излязоха Агенти на Анкара!

Егати кой плати откупа на джипа, не бе ли тогава Митьо очите и как така дарения направи на МВР да върнат колата и затова го хвали днес Бъчварова горката ! Горката казвам, защото не знае де се намира и не е за тази длъжност горката ама е послушна и кой знае де си вдигала полата ! Влизат в страната мигранти на талази и няма вече Динко и Петър Низамов и границата ни никой не пази !

Ердоган и той отказа да си ги вземе не че той не ги е пратил тука преди време! Сега Турската флотилия ще кръстосва черното ни море на длъж и на шир и ще плашат Руските туристи с червени знамена с полумесец и звезда, а туризмът ни поне откри сезона с някой друг изстрел в Слънчака да се знае, че тук в страната на мутрите всичко от ден до пладне! Важното да има какво да се открадне ! Иначе страната ни е стабилна – всичко е вред и норма, всички са щастливи, здрави и блажени, няма кой да се оплаква и влизаме в сезона на отпуски и почивка и всеки ще гледа на морето да се разплиска!

Само да знаете господа пазете се от тез комари дето носят ЗИКА или с две думи да Ви предупредим купете си слънцезащитни бронежилетки, че не се знае може да се скарате за някой паркомясто за колата и как ще свършат нещата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.