Протест в Гърмен: Нещата стават религиозни

Протест в Гърмен: Нещата стават религиозни
Протест в Гърмен: Нещата стават религиозни

Гърмен пак ще гръмне !

На 18 Април хората в Гърмен издигнаха 6 метров Кръст, който се извисява над селото и района на местната църква “Света Анна”! Светинята е направена от масивно дърво и е обработена многократно с горени масла и други материали против вредители и гниене!
Хората в Гърмен сега коментират случаят с Божият символ издигаш Кръст многократно е обработван с химикала за да бъде запазен от вредители, но не успяхме само месец след като бе монтиран и цигани го напитиха и си вързаха конете на него !Гърмен кръст

Според местните това си е провокация и цели да се покаже на Българите, че циганите командват тук и да се поругава това, което е съградено от Българите да се поругава това, което ни обединява това е прекалено!
Измина година от ескалирането на протестите в Гърмен и циганите пак правят провокации и дразнят Българите !

Efekt 2

Според лидера на протестиращите в общината – пенсионираният полицай Иван Кременлиев, на протестния митинг, който се проведе за годишнината от началото на сблъсъците.
Гърменци обявиха, че протестите няма да спрат, докато общинската и държавната власт не продължат мерките по събарянето на незаконните цигански къщи.

За една година само десетина постройки са съборени, а незаконните са над 100, недоволстваха местните съобщават!
Над 200 души от Гърмен и околните села Марчево и Огняново се включиха в протестния митинг срещу мудните действия на властта в гетото „Кремиковци“.
Припомняме, че на 23 май преди една година стана мелето на циганите срещу гърменци, породено от една обикновена забележка за силна музика.

Шествието, което бе в понеделник започна от площада в Гърмен и продължи до началото на Марчево, където е улицата за циганското гето.
Естествено медиите мълчат за това и ако миналата година Бъчварова се молеше там да спрат, а днес демокрацията е еволюирала или по-точно мутирала в нещо по-грозно!
Примерът е в Раднево, там не видяхме политическо говорене, но видяхме много жандармерия, специални части и бой с палки !

Явно е време българите да гласуват, защото циганите избират политиците и политиците избрани с циганските гласове пазят циганите и бият българите !
След като демократичните методи за протест са мутирали време е да мутират и начините за протест !
Неофициално застрахователните компании избягват да правят застраховки против пожар в гетата, а защо ли ?

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.