Пуснаха Цветанов от ареста!

Пуснаха Цветанов от ареста!


Пуснаха Цветанов от ареста!

Една фалшива новина вкара Цветанов в ареста и пак фалшивата новина го изкара!

И така, ако се върнем на филмът, в който има справедлива правова държава и в нея Цветанов е арестуван и имотите му са конфискувани, а той е въведен в принудителен труд, с който да обезпечи загубите нанесени на държавата ни от 1 800 000 лева отсъдени в Страсбург като обезпечения. Фалшивата истина е, че Майката на нацията се е разпоредила да го пуснат от ареста и сега той събира доказателства за пропуснати ползи и имуществени и неимуществени вреди, с които са му причинени от фалшивите новини!

Efekt 2

И така Цветанов е жертва и щял да съди страната ни в Страсбург! Не е ясно какъв ще иска, но няма да е малко като се има в предвид Егото му !
И така за милиони няма закони, а за кокошка няма прошка !
Трябва ли политици и магистрати да носят морална и материална отговорност?

Трябва ли законите да важат еднакво за всички?
Защо са им имунитети на депутатите?

Защо имаме конституция и закони като тези, които създават законите и не ги спазват?
И така, добре че са фалшивите новини за да си кажем някои истини, нали?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.