Първият център за бежанци от затворен тип вече е готов

Първият център за бежанци от затворен тип вече е готов


Първият център за бежанци от затворен тип вече е готов
Превръщането на транзитния център в Пъстрогор в затвор струваше близо 2 милиона лева, осигурени от Европа
Първият център от затворен тип за бежанци към ДАБ вече е готов, но ще заработи едва след като бъде обзаведен. Превръщането на транзитния център в Пъстрогор в затвор струваше близо 2 милиона лева, осигурени от Европа.

Скъпи ремонти започват и в бежанския лагер в Харманли. В същото време, центровете на агенцията са почти празни.
В Пъстрогор ще бъдат настанявани само лица, които са извършили нарушение на вътрешния ред.
Транзитният център, за който Европа вече втори път харчи пари, след като веднъж го построи, засега е празен.
С новите мебели, ще влязат и бежанците. Капацитетът на центъра е малък, почти колкото миграционния натиск. Едва 300 чужденци на месец сега задържа МВР по границата или във вътрешността на страната.
Бежанци няма, но държавата ремонтира ударно и слага решетки.Първият център за бежанци от затворен тип вече е готов

В Харманли също започват ремонти. В ход са процедури по строеж на пречиствателна станция, детска площадка, а един от корпусите ще бъде от затворен тип. Строителството едва ли ще попречи на хората вътре, защото 75% от капацитета на лагера е празен.Първият център за бежанци от затворен тип вече е готов
Почти всеки втори чужденец не дочаква статута си в Харманли.
Една част от тях са на външни адреси, а други евентуално не са на територията на България.
Именно външните адреси са пътят за бягство от България. Фалшивите регистрации вече са бизнес, а рекордьор по мними бежанци новодомци е Поляново, където на хартия живеят 31 чужденци.

Efekt 2

По данни на МВР, от началото на годината над 4000 чужденци са избягали от бежанските центрове.
От тях 1300 са задържани във вътрешността на страната или в опит да я напуснат нелегално. В същото време статистиката отчита над 80% по нисък миграционен натиск по държавната ни граница спрямо миналата година.
Източник: btvnovinite.bg

До края на годината ще започне екстрадицията на мигранти от Европа към България !
Квотите, които Бойко Борисов подписа ще започнат да бъдат изпълнявани и всеки месец десетки хиляди ще бъдат настанявани, хранени и гледани у нас !
От Войнски съюз „Васил Левски“ и от БНО „Шипка“ не спират да алармират, че техни патрули са засекли нови 25 маршрута на границата ни и десетки лагери и биваци само през изминалият месец има над 4 пробива на оградата ни !

За един ден бяха локализирани над 8 човека на три места в страната ! Първият център за бежанци от затворен тип вече е готовПреминаването на границата ни е ежечасно и тези хора са в страната ни !
Този тип информация се игнорира от медиите и се цензурира в социалните мрежи, но обществото трябва да бъде информирано, че колкото и политиците да излизат по телевизията и да казват, че „трябва да сте спокойни“ положението е повече от тревожно и и всеки месец хиляди навлизат на територията ни и това не е от вчера !

Тези процеси текат все с по-голям интензитет и повече за тези процеси можете да научите на сайта на Българското опълчение ТУК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.