Раднево избухна “Циганите на сапун „ + ВИДЕО

Раднево избухна “Циганите на сапун „
Раднево избухна “Циганите на сапун „

За тези думи „ Циганите на сапун” някога едни политици водиха дълги съдебни дела, a днес обаче са се превърнали в нарицателно, което можете да чуете само от езикът на омразата !

Омраза натрупвана с години, подхранвана от черни хроники !
Омраза, която в момент на ярост и гняв става душевен пожар, който може да изпепели всичко по пътя си !

Млади ултраси и националисти, старци с бастуни и старици викнаха в един глас „Циганите на сапун”! Това е страшно, много страшно, това е последната стъпка преди кървав линч!

Efekt 2

Според последни данни Циганите от Гетото в Радневo са извозени в незнайна посока !
Там циганското Гето се охранява от Полиция и Жандармерия !

Боят се циганите за животът си, а правителството пак е на страната на циганите !
Ето това провокира хората и тяхната агресия – полицията с палки и щитове бие гражданите !
Няма ги политиците, който са отговорни за това !

Хората искат мъст и огромно множество от млади и стари са тръгнали като река от лава, която е готова да унищожи всичко по пътя си !
И не циганите са там да ги дразнят, а там е родното МВР! То е това, което ги провокира, то използва насилие, палки и щитове !
Положението ескалира и кметът на Раднево веднага си е пуснал отпуск за да избяга от отговорност. Така правят от ГЕРБ, винаги бягат от отговорност, но този път Народът е излязъл за да им се търси отговорност !
Трябва някой да поеме политическата отговорност след като циганите издигат правителства, но трябва и да се свалят правителства заради циганските беззакония !

Днес ние виждаме, че правителството застана срещу хората със сила и насилие, застана не като слуга на народа, а като негов тиранин !
Скъпи протестиращи и не толкова скъпи управляващи, време е за равносметка, време да се потърси сметка !
Глас народен, глас Божи, а Господ в Раднево каза „Циганите на сапун”!
Пази боже от това да се случи сега !

 

Ние от Blife.eu  уточняваме изрично, че нашите  публикации нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза нито създаване на изкуствено етническо напрежение .

 

Ние не целим да насаждаме  враждебност,  ненавист или омраза към определена малцинствена група !

 

Ние отразяваме действителната обстановка такава каквато е !

Нашето становище е, че никой не виновен, че е роден циганин, Българин, турчин, еврейн  или арменец. Виновен става само когато извърши престъпление !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.