Размазаха Ангела! Вижте ВИДЕОТО!

Размазаха Ангела!
Размазаха Ангела!

Размазваща критика директно в очите на Ангела Меркел !
Остро осъждане на политиките на Меркел и какво от това!
Политическото лицемерие е над всяка критика !
Водещото тук са интересите на Германия !

Ангела може абсолютно да понася всякакви критики и подигравки без да покаже поне малко емоция или състрадание !
И докато нашите политици симулират човещина, то в Европа не е така, там са като Машини произведени в САЩ!
Ако това са политиците, който казват какво трябва да стане в България и да решават нашите съдбини то аз бих избрал Мари Льо Пен.
Тя е дъщеря на Жан-Мари Льо Пен, който е Служил в Чуждестранния легион, като офицер в първи въздушно-десантен батальон на Чуждестранния легион участва в Индокитай, Суецката операция през 1956 г., и в сраженията в Алжир през 1957. Кавалер на Ордена на Военния кръст. Завършва право и политически науки в Парижкия университет – право в 1954-та и политология в 1971 г. През 1972 г. основава партията Национален фронт и на няколко пъти участва в президентската кампания, като най-големия успех регистрира през 2002 г., когато отива на балотаж срещу държавния глава Жак Ширак.

Жан-Мари Льо Пен е депутат в Европарламента. Женен, с три дъщери.
Политическите му опоненти го определят като крайно десен, а той по-скоро се самоопределя като автентично десен.
В началото на 2011 г. Жан-Мари Льо Пен предава властта си в партията на дъщеря си Марин Льо Пен.
През 2015 е изключен от партията поради коментарите му, защитаващи нацисткия режим във Франция и изказването му, че „Холокостът“ е просто „детайл от историята“.
Днес обаче чуваме едно по-скоро ляво политическо послание на Дъщеря му !
Марин Льо Пен е родена на 5 август 1968 г. в Ньой сюр Сен. Завършва право в университета Париж-II: Пантеон-Асас и работи като адвокат. Още от 1986 г. е привлечена посредством баща си към каузата на Националния фронт.
От 2011 г. замества баща си като лидер на политическата формация, като едновременно стартира кандидат-президентската си кампания за президент на Франция.
марин-жан-мари-льо-пен-2_cr
На 2 май 2011г. тя се среща с лидера на българската националистическа партия Атака, Волен Сидеров, и заедно обсъждат нещата, които обединяват всички националистически партии – първостепенната роля на нациите в днешния свят, скептицизма относно неолибералната икономическа система, връщането към християнските ценности и протекционизма.
Според някои ранни проучвания за президентските избори през 2012 година Марин Льо Пен получава най-голяма подкрепа – около 24% На изборите, проведени на 22 април 2012 година тя получава 17,9% от гласовете, най-добрият резултат на кандидат на Националния фронт, но остава на трето място и не достига до балотаж.

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще кажем, че Европа се бори срещу националистите като прокарва евроатлантически ценности – педе*ски модел на държане и живот !
Но националистите не са ли тези, който са готови на саможертва в името на Родината си ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.