Разпространи незабавно! Малкият Даниел има нужда от помощ!

Разпространи незабавно! Малкият Даниел има нужда от помощ!
Даниел Георгиев Костов е на 14 години. Той е с 65% изгаряния и в момента се намира във ВМА-Варна. Лекарите се борят за живота му

Дани има нужда от между 30 и 50 литра кръв. Близките му молят всеки, който може да дари кръв, да го направи.

Няма значение каква кръвна група сте и в кой град сте. Ако искате да помогнете, в центъра за кръводаряване трябва да кажете, че кръвта е за 14-годишния Даниел Георгиев Костов във Варна.

Можете да се свържете на телефон 0889 45 33 75 с Мария Георгиева, леля на Дани. Утре тя ще бъде във варненския кръводарителски център от 8 сутринта.

Efekt 2

Хора отворете сърцата си, Дани има нужда от помощ!

Инцидента се  е случил на ЖП гарата във Варна и медиите мълчат за да спасят службата на някой вместо да алармират обществото и да се набави нужната кръв !

Молим Ви да разпространите тази публикация! Нека стигне до повече хора, нека бъдем съпричастни и нека бъдем хора преди всичко !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.