Рестарт на Кумгейт

Рестарт на Кумгейт


Имали рестарт на кумгейт ?
Кметът на Хасково пак вдигна мерника на кръга „Добрев“
Добри Беливанов уволни дисциплинарно главния архитект Деляна Панайотова, която е братовчедка на депутата Делян Добрев

Кметът на Хасково Добри Беливанов се оказа упорит и поднови враждата с кръга „Добрев“, който според публикации в медиите и твърдения на опозицията, се оглавява от депутата от ГЕРБ Делян Добрев.

В четвъртък от общината бе уволнена дисциплинарно главния архитект Деляна Панайотова. Според публикации тя е съученичка на Делян Добрев, а и баща й Антон Иванов е председател на групата общински съветници на ГЕРБ.

Efekt 2

За търканията между кмета и архитектката се говореше отдавна в града. Тя бе в дълъг отпуск. „Уволнението е дисциплинарно“, съобщиха от общината. Версията на кметството е, че Панайотова не се е явявала на работа от 18 юни до 2 юли без да уведоми прекия си ръководител и не предоставила документ, който да оправдава отсъствието. Тя пък заяви пред местните медии, че ще обжалва. Временно за главен архитект е назначен Тодор Грозев.

Всичко това може с нова сила да разгори скандала „Кумгейт“, още повече, че стартира последната година от мандата на местната власт и предстоят избори. Няколко пъти след жестоката разпра миналата есен ГЕРБ призова Беливанов да подаде оставка, но кметът не послуша партията. Именно ГЕРБ бе издигнала Беливанов през 2015 г. Той стана спечели изборите и с гласовете на ДПС, въпреки че движението няма свой представител в изпълнителната власт.
Източник: epicenter.bg

Какво става с всички гейтове ?

Избухва скандал три дни ао, бао и после всичко се замита !

Докато има декларации за не реваншизъм ще има замитане под масата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.