Робството се завърна и от днес официално правителството Ви продаде в Робство !

Робството се завърна и от днес официално правителството Ви продаде в Робство !

Днес погребахме Българският народ тотално и безвъзвратно !
Днес Правителството на ГЕРБ подписа договорът с Америка и Канада без да Ви попита, без да им мигне окото и за Вашето мнение !

Този договор Ви изпраща директно в съдът, ако не си платите на някой голяма корпорация !
С повечко думи корпорациите назначават свой хора в съд, прокуратура и в разследващите органи, техни са и вещите лица и тези, който ще изготвят експертизите по Вашите жалби и тъжби !

Това е най-голямото робство за цялата хилядолетна история на България !
Икономическото робство е най-страшното и от неговите окови никой не се е измъкнал !
Ако не сте послушни взимат ви всичко и вие и семейството ви сте обречени и на глад, на мизерия и сигурна смърт !

Както казва Цветан Цветанов „ние ги изваждаме от обществото” и до сега беше така, а сега вече е далеч по-страшно – според международното законодателство до сега имаше някакви закони за човешките права, но вече няма кой да ви помогне, вече сте продадени на чуждите корпорации и банки!

Efekt 2

Официално от днес влиза най-новото Робство !
Но и след като Борисов продаде страната ни на парцели от по 100 годишни концесии не се учудвайте, че е продал и населението на страната ни! Роби сте и Вие и аз роби сме, всички, а децата ни ще се раждат с чипове вместо с вериги !

Гласуването за национални предатели не е само съучастие, а то е предателство към Род и Родина, към Вас самите и към вашите деца!

Затова събудете съвестта си, събудете разумът си, гласувайте за когото искате, но само не за това правителство! Бог да пази България и всички Българи където и да се намират по света!

Време е да кажем, че Българският народ няма да бъде Роб на никого !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.