Ройтерс предаде: Застрелян е адвокатът на Слободан Милошевич!

Ройтерс предаде: Застрелян е адвокатът на Слободан Милошевич!


Връща ли се Сретен Йосич? Бойко Борисов трепери! Информацията е потвърдена убитият е известният белградски адвокат Драгослав Огнянович, който в миналото е защитавал бившия лидер на Югославия Слободан Милошевич!

По данни на службите на Сърбия 57-годишният Огнянович е бил застрелян пред блока си в кв. „Нови Белград“, а неговият син е бил ранен в ръката. Той е известен адвокат, той е част от защитата на Милошевич по време на процеса срещу него за военни престъпления в трибунала в Хага.

През годините юристът е защитавал някои от водещите фигури в престъпния свят на Сърбия.

Efekt 2

През последните години в Белград са зачестили случаите на убийства на членове на сръбските и черногорските мрежи на организираната престъпност. Полицията смята, че се води война между престъпните кланове за преразпределение на територия в наркотрафика. Има ли преразпределяне на каналите към Европа?

Дали тази война ще засегне и съседните държави!

Такова знаково убийство няма как да остане ненаказано!

Дори се прокрадват слухове, че Сретен Йосич се опитва да си върне отнетото му и ще има още много избити предатели! Ако слуховете се потвърдят Бойко Борисов е един от тях!
Припомняме, че през 2009 година Сръбският наркобос Сретен Йосич, известен като Йоца Амстердам, е бил арестуван след съвместна акция на сръбската полиция и прокуратура.

Припомняме, че името на Сретен Йосич беше замесено в скандал със столичния кмет Бойко Борисов, след като сръбският наркотрафикант каза пред белградски съд, че по време на престоя си в България се е ползвал от помощта на Бойко Борисов – тогава главен секретар на МВР.

И така това е непотвърдена информация и той отдавна се е отдръпнал от тези бизнеси!
Но съмненията остават, че рано или късно ще си отмъсти на Бойко Методиев Борисов! В България има една поговорка „Помни хората по пътят си нагоре, защото навръщане пак тях ще срещнеш“!

Има ли нарко война, има ли причина Бойко да трепери от страх, скоро ще разберем!

Най-вероятно обаче всичко това е да се спекулира със страховете на Бойко Борисов, но съмненията остават!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.