Ромските кланове – трето измерение в паралелната държава !

Ромските кланове - трето измерение в паралелната държава ! Цветанов Стефан Пройнов


Бруталната циганска престъпност с имена и адреси виж преди да свалят статията !

Четири от големите ромски кланове у нас делят милиони от дрога и проституция.
Като основни играчи разследващи спрягат имената на т. нар. Гольовци от Кюстендил, Янковите от Левски, Кондовците, също от Кюстендил, голямата рода на задържания преди дни за поръчката на убийства Любо Илиев от Костинброд, както и на пловдивския барон Кирил Рашков – Цар Киро. Заради неразбирателството между тези фамилии и желанието им да реализират повече печалби избухна война в ромските среди преди 2-3 години.Ромските кланове - трето измерение в паралелната държава ! Цветанов Стефан Пройнов

„Бизнесът с проститутки, джебчии и дрога е изключително сериозен и всеки иска да сложи ръка над него. Въпреки че има работа за всички обаче, главите на фамилиите не могат да се разберат помежду си. Пречат си, топят се, поръчват се, разказа една от водещите фигури в ромските среди от Костинброд. Той застана зад думите на сочения за шеф на Мешерето Христо Върбанов – Ицо Папата, който преди време заяви, че Цар Киро и Любо Илиев – Къдравия се занимават с търговия на дрога, която разпространяват в цяла България. Папата тогава съобщи, че двамата са превърнали Катуница в депо за дрога, откъдето излизали всичките наркотици за страната. Твърди се, че в бизнеса с дрога се включили и т. нар.Ромските кланове - трето измерение в паралелната държава ! Цветанов Стефан Пройнов

Efekt 2

Гольовци от Кюстендил, които искали да завладеят цялата югозападна част на страната. Точно по това време обаче срещу тях била организирана полицейска акция заради стара вражда с друг цигански клан, която завършила с опит за убийство. За да не се набиват допълнително на очи, твърди „Монитор, те прехвърлили този бизнес на друг ромски бос от кюстендилския квартал „Изток” – Симеон Андонов. Той бил сочен за глава на циганската фамилия Кондовците. В края на миналата година обаче той беше спипан с пакет хероин. Тогава от полицията съобщиха, че дрогата е била приготвена за разпространение в Кюстендил. Според разследващите пък, от продажбата на хероин в този регион се генерирали милиони левове годишно, а никой друг освен ромите нямал право да продава там.

Друго занимание, заради което в циганските среди възниквали множество спорове за надмощие, било проституцията. От доста време е известно, че най-лесните за манипулиране компаньонки са ромките. Те не ламтели за голям процент и най-лесно се съгласявали да излязат извън страната, за да практикуват това си занимание.

Любо Илиев, който е сочен за поръчител на покушенията над Папата, Дон Цеци и прокурора от ВКП Олег Янев, пък беше задържан през 2009 година по подозрение, че е оглавявал канал за износ на проститутки за Италия. Според събраните доказателства тогава Илиев и хората му набирали жертвите си от различни региони в страната. В тази дейност му помагали и приближени на Цар Киро, който също имал сериозни позиции сред фамилиите в провинциалните градове. Според показанията на момичетата те били принуждавани и да крадат на Апенините. От продажбата на телата си и от джебчийството, те докарвали по няколкостотин евро на ден. Тези суми били доста апетитни за останалите ромски барони. Криминалисти замесват имената и на клан от град Левски – Янкови. Според разследващите фамилията се занимавала както със строителен бизнес, така и с лихварство, и телефонни измами. До момента обаче няма конкретни данни, които да доведат до задържането им.Ромските кланове - трето измерение в паралелната държава ! Цветанов Стефан Пройнов

Парите за интеграция също били в основата на започналата война между циганските кланове. Както преди време стана ясно, само от средствата за образование, отпуснати по десегрегационна програма на ромски образователен фонд „Будапеща”, са източени над 5 млн. долара. Заради злоупотребите лично премиерът Бойко Борисов поиска прокурорска проверка.

„Преди година предложих от програмите, с които се подпомагат бедните цигани, да се възползват и бедните българи. Това вбеси много хора. Един от тях е Кирил Рашков”, заяви лидерът на „Евророма” Цветелин Кънчев пред bTV. По думите му близък до Рашков имал фондация, през която усвоява европейски средства. „Въпросният господин усвоява чрез фондация 200-300 хиляди евро, пише си личен хонорар от 90 хил. евро, а останалите ги пуска на роднините си”, поясни той.
Бизнесът с кръв и органи също бил ябълката на раздора сред ромските босове. Фамилиите от провинциалните градове се дразнели, че само на територията на София той бил най-успешен. На няколко пъти били провеждани разговори с клановете от Костинброд, да отпускат по някой лев на фамилиите от Левски и Кюстендил, но те не се съгласявали. Като компромисен вариант било решено да се обединят около износа на органи, тъй като в провинцията имало по-бедни роми, които се съгласявали да продават телата си. Според неофициална информация, ромските барони от град Левски – Чамур и Вачето, ръководели зловещия бизнес.Ромските кланове - трето измерение в паралелната държава ! Цветанов Стефан Пройнов

Твърди се още, че подчинени на бароните се занимавали с износа на бебета и техните органи за частни клиники в Гърци и Турция. От новородените те взимали основно очни роговици, сърдечни клапи, костен мозък, сухожилия, черва и панкреас. Освен за органи, бебетата били продавани и живи на осиновители в Гърция.
Едното вървяло между 5 и 50 хил. евро, като цената се определяла от здравословното състояние на детето и от това доколко са изразени ромските му черти.
Източник ПОЛИТИКА 13.01.2012 politika.bgРомските кланове - трето измерение в паралелната държава ! Цветанов Стефан Пройнов

Припомняме какво бе в зародишът на ГЕРБ, а сега нещо да се е променило ?
Цветан Цветанов сгъна Ромските барони и те започнаха да се отчитат на ГЕРБ !
Най-доброто доказателство за това са изборните навсякъде във всички гета и махали ГЕРБ печели убедително и как няма да печели иначе спират социалните придобивки, спират доставката на дрога и на цигари и тютюн без бандерол, спират се всички далавери !

Ето защо мафията си има държава, а в държавата има едно трето измерение – Циганските гета, контролирани от цигански барони, които са контролирани от ГЕРБ и пряко Цветан Цветанов и така в паралелната държава има едно трето измерение, което може да хвърли държавата в кървав ад не дай си Боже, но това може да се случи само ако ГЕРБ поискат да управляват в условие на хаос ! Данъчни и НАП са по морето и из страната проверяват всяко магазинче и всякоя барака, на една старица и конфискуваха прасковите, на друга компотите, че е излязла да изкара някой лев за да си плати тока !Ромските кланове - трето измерение в паралелната държава ! Цветанов Стефан Пройнов

В паралелното измерение не плащат ток и някой да е виждал данъчни и НАП по циганските гета ?
Няма да видите, те живеят в друго измерение и там няма глоби и актове, няма данъци и такси, няма отговорности и задължения, няма закони освен един – да гласуваш под строй за ГЕРБ и това е достатъчно даже и ще ти платят не е като при простите Българи дето гласуват, ама без пари и после само им подменят чувалите с бюлетините или протоколите, или там всякакви схеми, в които пак идеологът е Цветан Цветанов, изборната машина на ГЕРБ !

И след като Цветанов извади етническата карта от ръкава повярвайте ни ще има много случай като в Асеновград дори и нито един българин да не излезе на протест циганите ще излизат контролирано и ще поставят изисквания докато държавата се тресе в хаос и омразата се разнася от уста на уста, опозицията си лае, керванът си върви и Бойко и Цветанов ще управляват мафията също, а животът в третото измерение ще продължава !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.