Румъния ще разследва лидера на ВОЛЯ

Румъния ще разследва лидера на ВОЛЯ


Лидера на ВОЛЯ трябва да се притеснява сериозно !
Румъния иска Европейската агенция за лекарствата като най-голяма държава без европейски орган
Виктор Негреску е бивш евродепутат. Снимка: Европейски парламент

Румъния е най-голямата държава, която още няма европейска агенция, заяви в Брюксел заместник-министърът по европейските въпроси Виктор Негреску, представяйки кандидатурата на своята страна за домакинство на Европейската агенция за лекарствата (ЕМА), предаде ЕЮ Обзървър. Други кандидатки без европейска агенция са България, Кипър, Словакия и Хърватия. Общо 23 държави са заявили интерес да станат домакини на ЕМА, която сега се намира в Лондон, но трябва да се премести заради Брекзит.
Румъния обаче изкара и аргумент, който освен нея само Полша се е сетила да представи: сигурността. Негреску каза, че като е посетил централата в Лондон, служителите най-напред са го питали колко е безопасно да живеят и работят в Букурещ. Той отговорил, че в страната му няма терористична заплаха.
Източник: segabg.com

Всички знаем, че петролът от „Ислямска държава“, който преминава от Турция се извозва в Румъния и от там лидерът на ВОЛЯ има воля да продава евтин бензин по неговите бензиностанции !

Efekt 2

Та лидерът на ВОЛЯ дали има нужните връзки в Румъния и неговите лекарства да не се проверяват от една бъдеща агенция в Румъния?
От друга страна пък е твърде възможно и да няма корупция в новата агенция, защото знаем и че румънското правосъдие не е като Българското и по всичко личи, че скоро ще стане ясно, ако Румънските служби разследват утре лидера на ВОЛЯ значи има Воля за борба и това-онова, ако ли не значи и в Румъния нещата не са добре !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.