Русия Винаги ще помни думите на Петър I: ”Не вярвай на Турчин”

Русия Винаги ще помни думите на Петър I: ”Не вярвай на Турчин”
Русия Винаги ще помни думите на Петър I: ”Не вярвай на Турчин”

Петър Велики казваше: “Никога не вярвай на турчин”!
Цар Петър I казваше: “Не вярвайте на трите: не вярвай на жена, не вярвай на турчин и не вярвай на трезвеник.” Днес сме свидетели как Ердоган с писмо се извинява на Владимир Путин !

Турция винаги е била против Русия и все пак колко пъти им объркват плановете за създаване на Османска империя, която да погълне Европа !

Днес е друго – Русия обърка плановете на Ердоган да смучи нефт от кладенците завладени от „Ислямска държава“!

Efekt 2

Турция е страна, която е голяма производителка на оръжие, а всички терористични фракции и групировки в арабският свят имат нужда от муниции и оръжие, плащат в нефт ама Русия обърка това !

Плащат и с антики откраднати от музеите !
Но господин Реджеб разбра, че НАТО не е този съюзник, който би искал Ердоган !
Но въпреки всичко този ход с писмото е по скоро да успокои кръговете вътре в Турция, който са пряко ощетени от загубата на руските туристи !

Колкото и да се навежда всички виждаме, че това е театър с който се надяват Русия да отслаби мнителността си !
МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ !
Особено когато сълзите идват от враг, който се постара да обиколи всички Руски горещи точки и да заяви подкрепата си в Нагорни Карабах и в Украйна и дори се опита да инициира корабна флотилия в Черно море наричайки нашето Черно море Руско езеро !

Направи впечатление с каква усърдност нашият Президент тичаше в Украйна и Румъния да прокарва идеите на Анкара като ги представя, че са Евроатлантически !
Та след като Ердоган се наведе ние смятаме, че това е затишие пред буря !

Плевнелиев и Порушенко
Плевнелиев и Порушенко

Този път Бурята ще се развие в България след като дойде Потрошенко и тогава ще спретнат такъв дует с нашият прецедент Роско, че само се чудим дали няма да пеят и на турски в стремежа си да угодят на НАТО и АНКАРА!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.