Само късмет не стига!

Само късмет не стига!


Истината е, че само късмет не стига за нормален живот!

Всичко е хазарт дето се казва в една реклама – комарът е на една ръка разстояние!
Погледни под капачката !

Купи си вафла и регистрирай кода и може да спечелиш колело ! Купи си шоколад и регистрирай кода на СМС и може да спечелиш раница !
Дори, ако си платиш данъците можеш да участваш в някаква томбола като всичко е хазарт, който е толкова лесно достъпен, че за хората се превръща в нормалност!
Пари, награди и все неща, които провокират алчността, а всички знаем, че алчността е най-добрият съюзник на измамника !

Efekt 2

И така купи си чипс и може да намериш в пакета банкнота! Продавачите на надежда са във всеки магазин, лавка или хипермаркет дори в селската поща или аптеката до Вас!

Трябва ли да създаваме в децата си чувството за пристрастяване към хазарта! Тръпката е първата стъпка към алчността, а после идва и болезненото състояние наречено пристрастяване! Държавата възпитава държавата като спонсорира един модел на поведение на собственото си общество в една неправилна посока! Да отнемеш надеждата на хората или да и дадеш такава спорен е въпроса ?

Едно е ясно, че да възпитаваш в порок своята нация е престъпление срещу собственият си народ!
Време е да променим модела на поведение в обществото, време е да махнем хазарта от умът на децата, бабите или нашите дни!
Ако искаш да успееш трябва и работа, а само с късмет не стига ! Има една приказка „късметът идва с работата“!
Време е да запретнем ръкави!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.