На светъл празник запяха как комунистите са били терористите

На светъл празник запяха как комунистите са били терористите
На светъл празник запяха как комунистите са били терористите

Комунистите и терористите и още нещо!
В денят за размисъл отидох да спортувам !
А спортната площадка на която тренирам е долепена до самата църква.
На спортната площадка дойдоха двама младежи с енергийни напитки в ръка сутринта, но те не спортуваха, а просто бяха на лов за покемони !

Отидох на Църква, а там само няколко жени в напреднала възраст на които ние казваме червени бабички !
Отецът отвори дума за свободната воля и някак си неусетно заговори на жените, че онзи осми март не бил техният празник, а той бил измислен от комунистите за жената с пистолет в ръка, която убивала, убивала и показваше с ръка с изпънати два пръста, а бабите седяха и попиваха всичко като нафора, но той продължи, че дори на онази дата 8 март евреите почитали избитите от нацистите жертви!

Запалих свещиците, наредих ги по имена, а отецът не спираше да говори, че истинският празник за жената е този днес на майката, на бабата и така, но продължи и за свободната воля и че Бог е дал на нас хората свободна воля – тази частица от себе си, а свободната воля е сила, която може да те накара да се отречеш от Бог.

Efekt 2

Тук вече тотално се обърках, но имах още няколко свещи да запаля преди свободната ми воля да избухне, а отецът продължи за комунистите и жената комунист с пистолет в ръка пак и отново своята мантра да повтаря !

Запалих си свещите и промълвих леко на глас „Боже, Боже и политиката нахлу в църквата“!

По пътя към редакцията си мислех нима Дяволът не влиза в душите на хората през съмненията, а отецът толкова противоположности и объркващи факти, и тези пробута в съзнанието на тези объркани женици и тук прозрях, че темата днес не е Благовещение, а е била комунистите и терористите, а стариците трябваше да им се набие в тиквите, че комунистите са лошите терористи, които са убивали и убивали !

Ден за размисъл е днес и докато си мислят стариците 6-7 на брой цял ден ще си спомнят, че комунистите са лошите нали, а другите са добрите?

На светъл празник пропаганда от името на Господ Бог е долна постъпка !

Той не каза коя е добрата партия нито номер, нито бюлетина, той само каза кои са лошите, а за добрите да се сетим сами нали?

Неведоми са пътищата Божи, неведоми са и на някои политики !
В колко ли църкви е изпял тази литургия не ми се мисли Мили Боже, не вдигнах гюрултия !
И как църквата е обединителка на този народ не знам, но излязох гневен аз от този храм !На светъл празник запяха как комунистите са били терористите

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.