Седмица на отпадането

Седмица на отпадането Стефан пройнов


Седмица на отпадането можем да категоризираме изминаващата такава!
ЦСКА е първият футболен отбор в света, който отпадна още на жребият ! Отпадна и срещата между Бойко Борисов и Анатолий Карпов заради това, че пък Карпов бил направил коментар, че Българската азбука е Византийска и Борисов заяви, че му отказал среща и така не е искана от Карпов и дори отпадна нещо, което не е било планирано в списъкът със задачи на премиера !

Отпаднаха и визите на пътуващите от Турция към Европа и официално, който иска да пътува от Турция към Европа трябва да мине границата ни, но не през КПП Пунктовете, а където си поиска през оградата и да се представи за мигрант и така на практика той се ползва със статут на бежанец и си ходи където си иска !

На практика всичко е разрешено докато не те хванат, това е новият девиз на гранична полиция у нас !
Отпада и алкохолният туризъм и Валери Симеонов атакува няколко винпрома и една фирма, която не иска да си плаща за дето напивала младежите на плажа ! Отпада контролът и наркоразпространението в Слънчака и вече Никой не стреля по Митьо Очите, вече Валери Симеонов поема контрола като атакува дискотеките на плажа, а всеобща тайна е, че там става най-голямото разпространение !

Efekt 2

Отпада дори гросмайсторската степен на Анатолий Карпов като направи реми с Българската Прокуратура, обяви Цацаров !
Отпада и Референдумът на Слави Трифонов, Цветан Цветанов щял да прави друг такъв, ама след година май и не било много сигурно !

Отпада и Хаджи Йово от учебниците, но пък просто за баланс ще допълнят Турска приказка и песен на турски език в учебниците по музика, на „майчин език“ както казва Местан !
Отпада борбата с корупцията и ще се борим с фалшивите храни след като отпадна войната с фалшивите новини !
Отпадат и мераците за закупуване на нови влакове и мотриси в БДЖ !

Абе всичко отпада тази седмица, а само едно не отпадна – поредното вдигане на цените на храните !
А доходите на които им отпадна увеличението никой нищо не казва !

И името на Македония ще отпадне само Борисов 3 още не отпаднал !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.