Сезонът на оставките!

Сезонът на оставките!


Дойде сезонът на оставките!
Колко оставки вече заваляха и колко са наред като всички знаем какво следва след като Борисов почне да иска оставки – народът ще поиска неговата!
Тактиката е следната!

В повечето предприятия има борд на директорите!
Това е така и след като се случи някоя авария започва да се разводнява вината и съдът не може да определи кой колко е виновен?
И на практика никой не влиза в затвора !
Същата схема Ви представа и Бойко Борисов, ама не точно – решенията се взимат еднолично от негово светейшество Бойко Методиев Борисов, а когато нещата замиришат той взима някой от главите на неговият отбор!

На мутренски език на това му викат лимонки като всички са лимонки в неговият тим и те поемат вината, а вината еднолично е на Бойко Борисов, но народът не го проумява и уволнени министри се надява и с това се съгласява! Оставки се искат наред – на министърът на отбраната, на Министърът на Вътрешните Работи, в здравеопазването пак така и къде ли не, но народът продължава наивно да си вярва, че уволнен министър или два ще оправи нещата ! Борисов взима решеният и метафорично казано на него трябва да се отсече главата и ръката наречена Цветанов за да има мир и спокойствие в страната !

Efekt 2

И така идва сезона на оставките, но пак това ще се неглижира, защото съвпада със сезона на отпуските и така всяка година по това време държавата спира да работи за по 3 месеца, но не че през другото време нещо се прави, но някак си сезонът е такъв, че всеки се отпуска и се настройва на тема море или планина, което ще спаси плешивата глава и другата с форма крива !
Ех, ако живеехме в „Ислямска Държава“ метафорът щеше да е на площада !
Но засега номера минават и така десетилетие Борисов управлява !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.