Сериалът от създателите на ГЕРБ

Сериалът от създателите на ГЕРБ

Сериалът..
Гласуваха оставката на Цветан Цветанов в пленарна зала. Гласуването премина спокойно, като 121 депутати гласуваха “за”, а 7 – “против”. Кой ли може да иска Цветанов да бъде в Народното Събрание, та той е по-опасен навън, водейки предизборният щаб на ГЕРБ в атака?

В близките дни ще се покаже дали парламентът ще работи трудно без Цветан Цветанов.
Това каза пред журналисти лидерът на НФСБ Валери Симеонов след среща със заместник-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде „Фокус“.Имахме личен разговор. Смятате ли, че трябва да споделя пред медиите“, заяви Симеонов. Те имали личен разговор все едно ние не водим такива, а как се класифицират и как се определят като личности и медиите ги фанфаризират?

И ние си говорим, ама не казваме, че водих личен разговор с жената или с колегата !
Вижте кой е наследникът на Цецка Цачева- онази партийна деятелка с купената диплома ли, а да министърката от ГЕРБ. Хора в един филм сме на политическо лицемерие и актьорска игра, а нацията с отворена оста поставена на колене чака поредната медийна порция от нафората !

Efekt 2

„Хляб и зрелища“ така ли беше – зрелища има, хляб няма !
И така сериалът върви с пълна сила и сега ще има огромно контролиране на медии със закони под закони, които си избират те УЖ за синхронизиране с ЕС законодателство !

Цензурата е огромна, а съдебните смазвания за закона за личните данни ще са неописуемо много !
По-зле става, отколкото времето когато имаше няколко телевизии и няколко вестника !
Тогава четяхме и мълчахме, но сега, а някой се обади, а затвор и системата се задвижва със съд и тормоз на него и близките му като досега предупреждаваха с протокол, но от сега нататък ще има съдебни дела, цензура и автоцензура докато всички покорно мълчим, а сериала продължава от създателите на ГЕРБ със специалното участие на Мария Габриел в качеството си на режисьор!

И така сериалът продължава в жанр кървава семейна драма за който рецензия и критика кой да напише няма!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.