Сините тролове на ГЕРБ

Сините тролове на ГЕРБ Сините тролове на ГЕРБ не са от вчера Стефан Пройнов

Сините тролове на ГЕРБ не са от вчера

Това се доказва и от множеството групи и страници във Фейсбук на ГЕРБ и да не с заблуждаваме, че те си имат администратори и модератори и доста офицери наречени координатори, които дават тон за песен !
Но всички знаем, че тон за песен дава Цветан Цветанов!
Вижте публикация на Дунавмост, която показва нагледно това !
Ние можем много да говорим по темата, защото не се занимаваме от вчера !

Но на този етап ще предпочетем да си замълчим, защото в България „винаги крадеца вика дръжте крадеца“ за да отвлече вниманието от себе си !
А от ГЕРБ си знаят за семинарите и подборът на младите кадри и тяхното обучение в тролска дейност !

Знаят си и как им плащат под масата !
И как им плащат за мерзостите, които ги карат да правят, а именно докладване на постове и профили на публикации, и очерняне на различни политици ! И за разпространяване на НЕистини !

Efekt 2

Млади ГЕРБ-ери се изявяват като тролове в нета
Активист на име Митя съветва младите партийци да пишат коментари по два пъти на ден, от личните си Фейсбук профили или от фалшиви

Сините тролове на ГЕРБ Сините тролове на ГЕРБ не са от вчера Стефан Прйнов

Противно на предизборните заявления на представители на ГЕРБ, членове на младежката организация на ГЕРБ са били мобилизирани да влязат в ролята на интернет тролове преди последните парламентарни избори. Те манипулирали в коментари под сайтове, обявявайки ГЕРБ за най-великата партия. Писали са дори доклади, с които са отчели “работата си”, били са и похвалени за огромната си активност от координатора.
Това показа разследване на bTV, излъчено тази сутрин.
Младите партийци са били насочвани от координатор, изпращал указания от имейл с потребителско име gogotovictory. Активист на име Митя съветва младите партийци да пишат коментари по два пъти на ден, от личните си Фейсбук профили или от фалшиви.Сините тролове на ГЕРБ Сините тролове на ГЕРБ не са от вчера Стефан Прйнов

Едната посока на коментарите – често написани с доста пунктуационни грешки – е про ГЕРБ, а другата – срещу нейните “врагове” – Мая Манолова, Николай Бареков.
“ГЕРБ №9 това е истината!!!”, пише един.
“Правителството на ГЕРБ беше единственото, което се грижеше да остави нещо след себе си, а не да остави фалирала банка…”, допълва друг.Сините тролове на ГЕРБ Сините тролове на ГЕРБ не са от вчера Стефан Прйнов

Троловете са си позволили дори да оцветят политически и в полза на ГЕРБ коментари за трагичния случай, при който жена се самозапали пред президентството.
“Коментираме, че е лудост като се случи подобно нещо и започваме да се говори за ГЕРБ”, пише в указанията. Троловете трябва да подчертават, че самозапалването е станало пред президентството, а не пред централата на ГЕРБ.

Сайтовете, под които има най-много “тролски” коментари, са “ПИК”, “Фактор” и “Блиц” – съответно 81, 49 и 40, където са били отразени най-много изявления на Бойко Борисов и Цветан Цветанов и е имало най-много положителни публикации за ГЕРБ, установила журналистическата проверка.
След добре свършената работа интернет троловете получили и благодарствено писмо “от името на целия щаб”.
Националният предизборен щаб на ГЕРБ се ръководеше от Цветан Цветанов. Зам.-председатели на щаба бяха Румяна Бъчварова и Цветомир Паунов.
Източник: dunavmost.bg

Сините тролове на ГЕРБ Сините тролове на ГЕРБ не са от вчера Стефан Прйнов

Но в крайна сметка хората се научиха да пресяват семето от плявата и затова ГЕРБ губят !
Защо Цецка Цачева нямаше дори ФБ страница ?
Колко реални са феновете на страницата на Бойко Борисов и МИНИСТРИТЕ МУ ?
Затова и ще сложим точка на темата ГЕРБ и техните тролове !
Защото те си знаят, че ние знаем, а хората не ги вълнуват тези теми, те ги вълнуват само плешивите глави и осакатените мозъци на ГЕРБ формата !
Дали има хибридни войни и клавиатурни демократи, ами огледайте се!

Често ги наричат психодесни, умни и красиви, раннобудни, и как ли не младежи родени във времена на развратена Демокрация, възпитани от чалга, наркотици, непорочно заченати от „Америка за България“ и отворено общество, но пък добре платени да тровят информационната среда ! Но е едно е да го правиш за пари, а друго е за родината си !

Колкото и виртуални да са тези войни те почиват на правилата на реалните !
Подредби, структури, йерархия, старшинство ! Сега за последен пример днес сме свидетели да се водят много военни действия в целият свят !
Искаме да Ви попитаме има ли разлика между качеството и дейността на един платен войник и един, който брани дом, Родина и семейство ?
Та и при троловете на ГЕРБ е така – никой не му се умира за пари !

Но за Родината, за нацията е дълг и чест ! Защото и ние сме давали клетва да браним страната си от врагове отВЪТРЕ и отВЪН ! А ГЕРБ са най-големият враг на страната ни ! Огледайте се и ни кажете по-добре ли заживяхте последните 10 години ? Бог да пази България и всички активни потребители дръзнали да заявят гражданската си позиция смело в социалните мрежи !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.