Скандални разкрития за миналото на Дянков взривиха обществото

Дянков

CV-то му е пълно с лъжи

Не само по времето, когато заемаше ръководния пост във финансовото ведомство Симеон Дянков излъга целия български народ. Оказва се, че не само управлението му е било една огромна лъжа, но и начина, по който той се е докопал до поста си е благодарение на една огромна измама.

Ученето не било сред най-силните страни на Дянков. Но едва ли това разкритие изненадва някога. Нали именно той назначи изгората си, която няма висше образование, за шеф на кабинета му.

Efekt 2

Още във втори курс, той е бил изключен от най-престижния икономически университет у нас – днешното УНСС. Причината за изключването на бъдещия “финансист” бил слабият му успех.

Дянков е бил изключен от УНСС

След години, когато Дянков се издигна и пое ръководството на финансовото ведомство, си позволил да поздрави ректора на престижния университет доц. Борислав Борисов, използвайки обръщение в неособено учтива форма.

Ректорът не му останал длъжен, заявявайки, че архивите с оценките му още се пазят. И до ден днешен професорите от икономическия университет се питат кога и как Дянков е успял да защити докторантура в Мичиганския университет.

Преподавателите недоумяват и за кариерата на Дянков в Световната банка. Нищо чудно, че той е бил привлечен от Русия, при положение, че повечето от финансовите институции, които са обвързани с ЦРУ, разкриват клонове там, пише Блиц.

Източник: pravda.bg

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator