Скандално, агент на ЦРУ ли е Местан ?

Скандално, агент на ЦРУ ли е Местан ?

ВИЖТЕ СНИМКАТА ! Въпросът днес е агент на ЦРУ ли е Местан ?
ЦРУ създаде тази гаДОСТ, водят ни към джихат !

Релевантно погледнато Местан агитацията на майчин език ще се води във ФЕЙСБУК !
Новата коалиция на Корман Исмаилов и Лютви Местан заедно с Касим Дал „фен клуб на Анкара“ и заявиха на чист майчин език пред Турска телевизия !
Така всички гледахме видеото и кой разбрал, кой не, но на финала те смело заявиха, че ще работят за премиера на България ще бъде турски – и ще бъде турчин !
Само не стана ясно за коя държава говорят – за България или за Турция, а тези тримата башибозуци май скоро ще се крият всичките в турското посолство !
А Местан прилича много на един актьор Бай Али Рева от сериал на Босфор ТВ !

От всичките глупости на майчиният им език българският народ най-много да им каже да вървят на майната си !

То и без това Касим Дал ходеше да вее знамена червени в Турция на протестите, а Корман до скоро имаше достъп до класифицирана информация в министерството на отбраната, но такива да ме прощавате, ама навремето в МВР не ги взимаха камо ли по-нагоре, ама при ГЕРБ всичко може, а най-интересният субект на тази ТРОЙКА на разсъмване е самият Лютви Местан, който много се Люти като пишат по неговата ОСОБА и така в коалиция „гаДОСТ – приятели“ е хайката за вълци и ще води самият Местан !

Efekt 2

Заявката е син на ПРЕМИЕР, но явно очакват голямо финансиране от Анкара и сега колко гари трябва да гръмнат в страната за да се определят някой от тези елементи като провокативни, скандални и дори на моменти малко радикални !

ЦРУ ли е Местан
Бойко Борисов :Кметът е мой брат !

Пък последната гара, която гръмна обедини ДПС и ГЕРБ в едно и дори Бойко ефенди сега е издигнат от Хитрино !

Ами ако всичко е заблуда и тези три тенора не пеят на Анкара в хора, ами ако са финансирани с яки пачки от Янки, а не от Галата сарай и Бешиктаж и ни играят поредната трагикомедия „разделяй и владей“ и щавят ДПСЕТО както Бойко и Цветанов смучат турският електорат и даряват пари за джамии докато църквите се сриват ! Но да не забравяме историята свята и да погледнем на американците в алманаха !

Агент Зидаров издигнат и израснал от СДС демек яко дясно ! Не спира да върти онази плоча за евроатлантизма за ценности и за права по ноти написани от ЦРУ !ЦРУ ли е Местан

Бати Корман е доказано десен реформатор и той така от дясното по командите на САЩ !
А Бай Касим какъв е, коалиционен партньор на Реформаторският блок, а те пък финансирани от СОРОС и „Америка за България“ !
И сега какво, да не се окаже, че не Анкара издига фундаменталните граждански права на ислямофобията у нас ?
Гледай сега Местан бе в онази храм в София където се пропагандирал радикален ислям !
БСП вдига шум и какво от това, а тогава Бойко си бе изпил турското кафе с Местан и полза нямаше и единствените спящи клетки там бяха настанени в сградата на ДАНС и ГДБОП !

Хора, това с ислямската инвазия не на болшевиките игра, това е на този СОРОС и ЦРУ игра и сега да Ви припомним, че след като регистрират в една страна някой мигрант или така наречен беженец след три години на уседналост той има право да гласува и за кого ще е това според Вас, за тази гаДОСТ !
Мигрантите са на каишка от чичо Сорос и всяка дебитна карта в тяхната ръка е да не казвам на коя фирма, ама чичо Сорос е ортак там и така !

На следващите избори да не се окаже, че списъците в страната са нараснали два пъти там имената !

Само едно не ми е ясно – кой ще е по-майчиният език за Местан – този на Ердоган или онзи на телевизията „Ал Джезира“ и как може един субект толкова много България да презира?

Не знам за какви политики става в страната, но тези политически проекти май са създадени от ЦРУ агенти !

А дали след време самият Местан няма да пропагандира за джихат на неговите мюсюлмански братя на друг майчин език и тогава с викове и метежи в страната, а кой ще поеме за грешките на ГЕРБ сега вината?

Време е да се пресее житото от плявата или както е казал народа във фолклора „до де е мъничка змията да и ………. главата“!

Да не стане после време за опълчение заради днешното ни умопомрачение !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.