Следва ли от Анкара тревожен сценарий?

Следва ли от Анкара тревожен сценарий?


След консултацията на Борисов в Анкара най-вероятно следва тревожен сценарий за България. Вежди Рашидов намекна в сутрешният блок на Хекимян какво е на територията ти да има бежанци. Става дума, че сега на Гърция им отпускат 700 000 евро за борбата с мигрантите. Това е огромна цифра в ушите на Борисов и най-вероятно вече обществото се подготвя за такава и у нас националните васални медии експонират тази тема, но и някак си насочват общественото мнение към тези детайли.

Дало Борисов е уговорил някой голяма доза от Ердоган, дали Борисов не вижда начин за реализиране на печалба от това? Рашидов казва, че тези хора ядът по три пъти на ден както това са одеяла, образование, къщи, медицинско обслужване и все пари, в които могат да се усвояват средства от Европа. Ние в България си знаем, че когато някой ти говори нещо, става дума за пари. Най-вероятно България я очаква такъв сценарий тревожен за нахлуване и приемане на огромна бройка мигранти като за Бойко колкото е по-голяма толкова повече продадени сапуни, одеяла, посуда и дрехи, толкова повече консумативи и храна и от всяко нещо ще се усвояват пари.

В България се отварят заводи такива за производство на такива неща естествено това, че са на наша територия не ги прави Български тези заводи. Подготвят ни за нещо страшно без да ни питат искаме ли, съгласни ли сме и в един момент ще се заговори за солидарност. ГЕРБ ни показаха как се правят пари от трагедия и Хитрино бе един пример за това. Бойко Борисов не спира да гаси пожари с бензин и само скандал след скандал го крепи и само един скандал се „решава” като се премества фокусът на обществото върху друг по-голям. Една огромна социална и хуманитарна криза в България ще замени огромната омраза на обществото срещу лъжливият – доказвано в съда и алчен доказано с времето премиер.

Efekt 2

Зрелища ще има и медиите ще показват тъгата и болката в очите на мигрантите докато тъгата и болката за своите на пенсионерите и бедните е табу сега. Ще се посегне и на парите на пенсионерите и социалните в страната за да се даде на чуждоземците – болшинството от който не бягат от война, а от икономически подбуди и религиозни такива – хиджра например. Бойко най-вероятно планира да хвърли държавата в хаос и безредици сами и само да си изкара мандата до край. Тревожен сценарий, дано обаче има сили, които да спрат това иначе българският народ го чака не криза, не бедствие, а геноцид в забързано действие. Дано грешим, но досега не сме сгрешили. Хляб и зрелища ли – не, ще ви отнемат хлябът, но ще ви вдигнат зрелищата!

Ние следваме пътят на парите, а те никога не лъжат. Взимаме Боклуци срещу пари. Взимаме Ядрени и токсини отпадъци срещу пари. Та едни мигранти ли няма да вземем за пари?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.