След една петилетка

 След една петилетка


След една петилетка гражданинът с инициали Ц.Ц. снощи бе станал жертва на побой в квартална кръчма!
Според очевидци станали свидетели на инцидента гражданинът Ц.Ц. е бил във видимо нетрезво състояние и е отказал да си плати третата ракия и е бил респектиран от съдържателят на заведението, от МВР извършват проверка по случая !Цветан Цветанов

Според служители на МВР гражданинът е бил чест гост на изтрезвителното и още не можел да преглътне тежка загуба на властови позиции и давел мъката си и от години инцидентът не е първи Ц.Ц. е бил често обект на вразумяване !

От една хранителна верига са назначили на работа една бивша министърка, но за целта обаче тя е трябвало да се подложи на строга диета за да може да влиза в тесният операционен бокс на касата !Лиляна Павлова След една петилетка

Efekt 2

Служителката често е смъмряна за дето по стар навик нарязва лентата на касовият апарат, но тя всеки път обещава да се оправи! Заради ниската заплата няма кандидати за позицията и и за това все още е на работа !

От фирмата потвърдиха, че често идват политици за да пазаруват в този магазин и на касата те се забавлявали като я псували, а тя според регламента трябва да изпраща всеки с пожелания за хубава вечер и с усмивка !

Според някой това било доста извратено от страна на клиентите, но от друга страна от управата на магазина казват, че щом това е добро за магазина няма проблем !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.