Сорос е бащата на нацията ни!

Сорос е бащата на нацията ни! Стефан Пройнов


Сорос е човекът, които контролира всички процеси у нас !
Патриотизмът и родолюбието са демоде в синьото пространство !
Те говорят за промени и демокрация, но налагат американски модел на управление в страната ни като по този начин пипалата на соросоидните същества НЕ ХОРА са се вкопали дълбоко в администрацията, политиката, съдебна система, икономика, медии и всички отрасли на страната ни !

Какво е да си соросоид, това е обратното на това да си патриот !
Когато се влюбим в едно момиче или момче ние изпитваме силни чувства на привличане един към друг и тези чувства са толкова силни, че сме готови да се отречем от приятели и роднини дори и от семейството си за да бъдем заедно, това връзка ! Когато сме патриоти и обичаме отечеството си ние сме готови да защитим отечеството си на всяка цена и сме готови да изоставим дом и семейство, да изоставим дори онзи любим човек заради, който сме се отказали от родители и приятели, готови сме да се откажем дори от децата си под предлог, че отиваме да ги защитим, че отивайки на война е вид защита не само на отечеството, но и на семейство и род, които се намират в това отечество !

При соросоидите е обратното – тук отричането на отечеството е задължително, при тях трябва да се възхвалява друго отечество и общо взето все е едно и също и това е Америка ! И да работиш за Американското правителство е свързано с това до колко си готов да продадеш онова отечество, което те е отгледало и нищо, че до сега си ял Българският хляб и си пил Българската вода, дишал си Българският въздух и всички между които си живял са били Българи !

Efekt 2

Та отричането на всичко Българско и родно е дълг на всеки соросоид !
Отричане на история, религия, отричане на народопсихология и фолклор, а покланяне на Американската култура, до колкото може да се нарече такава, да бъде гримирано като модерно и демоде !

И след като си се потопил в Западните движения и си готов и майка си да продадеш за пари идва следният момент – ти принадлежиш към дадени кръгове финансирани от различни фондации и НПОТА и всички знаем кои са ! Получаваш различни шансове за реализация в различни поприща, но на каква цена? Цената е родоотстъпничество и предателство на нацията и страната ти, но това не е проблем, че нали всички около теб това правят и това е вече нещо нормално и обикновено за теб ! И докато дестабилизираш страната си, участвайки в различни проекти от протести до явна пропаганда и борба със Комунизма, Социализма и Руската пропаганда някой трупа облаги от това и това са Канадски и Американски компании, които изсмукват жизнените сокове на твоето отечество като те добиват нашата вода и ни я продават, добиват нашето злато и го изнасят, те добиват нашият ток и ни го продават! Така е със всичко останало – те богатеят, но за да продължи тяхното богатеене ти си им нужен, да точно ти, Соросоидът, който четеш това !

Нужен си им да дестабилизираш правителството, което пак те са назначили, но да му напомняш, че трябва да бъде послушно иначе пада от власт !
А през другото време ти трябва да промиваш мозъците на хората и децата, трябва да обезличаваш своята нация и да хвалиш Америка и да оплюваш Русия !Иво Инджев Стефан Пройнов

Всеки, който дръзне да каже обратното ще бъде заклеймяван като трол или рубладжия, забравяйки че ти си този доларджия, че на теб са ти помогнали да напишеш книга и после техните книжарници я разпространяват, но книгата ти не струва, но се продава и как се продава ли, ами тяхна фондация ще дойде и ще закупи определен брой от тях и някъде ще ги раздаде, но ти вече си значим, ти си журналист, ти си издател, ти си известен, ти си популярен, ти си примерно като ИВОТО ИНДЖЕВИЯ и ще те дават по техните телевизии като трябва да си скандален и да кажеш, че не имало ТУРСКО РОБСТВО ИЛИ ЧЕ ГАГАРИН НЕ Е ЛЕТЯЛ В КОСМОСА, трябва да кажеш, че ПУТИН е ЛОШИЯТ, а от АМЕРИКА СА ДОБРИТЕ ! Добри са по ограбването на природните ресурси на други държави, но сега ти си звездата !
Ти си под прожекторите и леко-полеко, продавайки отечеството си ти се превръщаш в звезда естествено изкуствена, но нали ти си вярващ, че си значим, че си велик, че си важен и нужен на Америка !

Докато патриотът се чуди как да спаси семейството си от глад и нищета смазван от Банките от правителството, от адвокатите на фондациите и от корумпираните магистрати от системата и от репресивният апарат !

Защото патриотът се разкъсва от дерзания за бедните, стари и болни хора, от болните деца и хората в нужда, от това какво става с културата и подмяната на историческите факти, от подмяната на чисто човешките ценности и липсата на човещина и морал.
Ти соросоиде, се събираш с приятели и съмишленици, говорите за новите влияния в културата и за западните влияния, които искате да внедрите в арт средите или като ноу-хау в социалните мрежи ! Та ти соросоиде, обладан от разврат и метална тежка музика и доста пиене и опиати с податлива промит мозък си готов да се отречеш от всичко само да се докажеш на господарите на света, че те са велики, те са номер едно и ти си готов да спориш за всичко и всички за да защитиш техните опорни точки спуснати в умът ти !
Разпръсваш тяхната долна пропаганда и колкото е по-гадна толкова по-голям се чувстваш нали Христо Ботев е убит от Българи, Васил Левски бил изнасилвач и убиец, в Батак клане не е имало и Турско робство не е имало, а било „османско владичество“ и дори Цветанов обяви, че Христо Ботев се е борил с османската власт ! Стига се до там, че Руските войници през Руско-турската война са били терористи, а Българските опълченци са били сепаратисти и искате паметник на Шипка с възпоменателна плоча с имената на всички загинали османски войници !

Гаврите се с Фолклорни песни като „Кой уши байрака“ на турски език, гаври ден след ден и как Крали Марко бил измислен несъществуваш герой, а синът му бил дори турски васал !
Пускат се фалшиви информации и дезинформации в интернет, кино и медии и после на самата дезинформация се пуска друга такава докато истината се загуби завинаги !
И така ще е докато се заличи всичко, което ни охарактеризира като народ и нация.

Гледаш кино и виждаш, че Орфей е негър, а Спартак не бил тракиец и през това време всички видни поети и писатели отпадат от учебниците като на тяхно място се появяват турски приказки и дори се стига до там, че американски притчи за сътворението на света намират място в учебниците както мажоретните състави изместват ръченицата в читалищата и училищата и всеки училищен празник ще бъде под звуците на АЙ УОН ТЮ БАРИ и танцът на мажоретките и така подмяна след подмяна !
А на патриотът му се къса сърцето и едно си знае той за своята страна и родина, но друго обаче детето му учи, друго гледало по телевизията, друго дават на киното и цели поколения са дълбоко объркани като те не знаят вече кой е Ботев и Васил Левски, но знаят кой е Джъстин Биибър и кой е Бойко Борисов и как няма да знаят като в учебниците има три пъти повече място за Борисов отколкото за Васил Левски и защо им е да знаят кой е Вапцаров, че той е бил от тези като Димитър Талев и Вазов и някак си не се вписвали в новото време !

А ти соросойде, заличавайки историята на нацията си, тази велика България, която е от хилядолетия тук и подменяйки я с тези западни влияния и промивайки и без това празните глави на подрастващото поколение чувстваш ли се горд от себе си?
Чувстваш ли се горд когато говориш на английски не на Българки, чувстваш ли се горд когато обясняваш, че си мултикултурен и изповядваш европейските ценности, чувстваш ли се горд ???

Чувстваш ли се горд когато носиш плакатите пред съдебната палата за по 20 лева, чувстваш ли се горд когато скандираш пред парламента и викаш „оставка“ за по 30 лева ! Но ти живееш за емиграция, ти живееш с Американската мечта, ти живееш с една идея да те изпратят в чужбина и затова си готов от чисто егоистични подбуди надявам се, защото другите са за пари, да продаваш отечеството си ! Само да Ви напомня, че там не е РАЙ и според последни данни в Америка 98% от хората са собственост на БАНКИТЕ !

И ако се разболееш и мечтата ти свършва там, всичкото розово е на кредит – колата, телевизорът, домът ти, всичко дори гащите на осраният седалищен мускул !
Всичко е на кредит и ако останеш без работа отиваш под мостовете !
Един виден български протестър и много активен русофоб отиде в Америка тук пееше песни, а там кара камион ненадейно от България си е занесъл камък скрит в бъбреците и се налага да го оперира и хоп операция 10 000 долара и всичко се преобръща и от американската мечта става американски ад и сега той иска да работи на две работи, защото има да изплаща сметка !

И така всеки, който е продавал отечеството си и е успял да постигне американската мечта само за година вижда обратната страна на Америка !
Днес си известен рапър в България, утре караш тир в САЩ, но не издържаш на натоварването, заспиваш зад волана един, два пъти, три пъти и оставаш без работа и край с РОБСКАТА МЕЧТА !
Дали е ГОРД или е получил житейски ШАМАР ние не знаем това и една история дори не знаем дали е вярна, но едно е вярно, че от родината по хубаво място няма, а другото е да си продадеш душата за пари, да служиш на другите господари и да бъдеш вечен Роб без значение къде си по света или у нас. Соросоид означава Роб и дали ще слугуваш на Американската мечта или на амбиции, или на фалшива кариера все слугуваш, все си роб на някоя идея за тази демокрация ли, за тази свобода ли се борите ???
А когато отидете там почвате да говорите като патриотите тук „и ние сме дали нещо на света“, но Вие сте дали само едно и това е ГЪЗЪТ СИ !
И именно през този Ваш ГЪЗ е станало порочното зачатие от Вашият баща на НАЦИЯТА Сорос !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.