Сорос терорист номер едно !

Сорос терорист номер едно !


Над 70 000 настояват Тръмп да обяви Сорос за терорист

Президентът на САЩ няма да посмее, твърди руски експерт

Петиция с призив към президента на САЩ Доналд Тръмп да обяви милиардера Джордж Сорос за терорист и да изземе богатството му се появи на сайта на Белия дом. От 20 август до този момент под нея са се подписали 71 176 души. Числото в брояча постоянно се променя, защото се добавят нови подписи.
В петицията се казва: “Като се има предвид, че Джордж Сорос умишлено и постоянно се опитва да предизвика дестабилизация или да подстрекава по друг начин срещу САЩ и техните граждани, създал е и е финансирал десетки (а може би и стотици) тайни организации, чиято единствена цел е да прилагат Модела Алински за терористични тактики с цел да се улесни подкопаването на системите и конституционното управление на САЩ, че упражнява нездравословно и нередно влияние върху цялата Демократическа партия и голяма част от федералното правителство на САЩ , и затова Министерството на правосъдието трябва незабавно да обяви Джордж Сорос и всички негови организации и членове за вътрешни терористи, както и да конфискува всички негови лични богатства и активи на организациите му съгласно Закона за гражданска конфискация“.

Efekt 2

За да реагира Белият дом на петицията, тя трябва да събере поне 100 000 подписа.
Богатството на основателя на хедж-фонда „Сорос фънд мениджмънт“ Джордж Сорос възлиза на 25 млрд. долара според данни на сп. „Форбс“. През февруари 2016 г. той е отпуснал 6 млн. долара за кампанията на Хилари Клинтън. Нейната дипломна работа през 1969 г. в обем 92 страници е „Анализ на Модела Алински“. Тя е посветена на тезите на Сол Дейвид Алински (1909-1972 г.), който е смятан за основател на модерните форми за общностни сдружавания на бедните и негрите. Той има силно влияние за формиране на философията на „новите леви“ и „контракултурата“ в края на 60-те години, като особено популярна е книгата му „Правила за радикалите“, издадена през 1971 г. Роден е в Чикаго и произхожда от семейство на руски еврейски имигранти.

Първият заместник председател на Комисията по отбрана и сигурност към Съвета на федерацията на Русия Франц Клинцевич изрази пред журналисти скептицизъм, че президентът на САЩ ще предприеме някакви действия срещу Сорос. “Интересен завой. Американците искат да се признае на тяхна земя за терорист човекът, който сее със свои пари цветни революции по цял свят. Много е вероятно необходимите за разглеждане на петицията 100 000 подписа да бъдат събрани до крайната дата 19 септември. Но официалното обявяване на Джордж Сорос за терорист и отнемането на неговото имущество би подкопало основите на съществуването на самите Съединени щати“, казва Клинцевич.
Източник: segabg.com

Истината е такава за Сорос и след като редица страни и в Европа искат да го изгонят дали нашата страна ще бъде сред тези държави?

Соросоидите са като раково образование впило се във всички среди – политико-икономически и социални като лиани са се увили около дървото на живота и те са във всички отрасли и само една масова сеч може да отърве нацията ни ! Въпрос на време е да се види пагубното влияние на Соросоидите у нас и хората тогава ще го изпратят с камъни !

Време е да се почисти нивата от плевелите и само така ще могат да израснат цветя, а децата са цветята на една нация !
Време е за истинско будителство и Възраждане на Българското иначе Соросоидите ще погубят страната ни !

След като самата Америка иска да се отърве от пагубното влияние на един спекулант, който вече наричат терорист то и Българският народ трябва да се замисли защо?
Време е да спасяваме България сега и веднага !

Информацията на сайта на белият дом виж тук !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.