Спас Василев в схемата със соросоидите

Спас Василев в схемата с соросоидите


Соросоидите в престъпна схема ВИЖ ТУК +СНИМКИ НА ДОКУМЕНТИ !
Трима от партия „Да България” на Христо Иванов са забъркани в измамите на Спас Василев
По сметките на фирмата са постъпвали парите от измамите със самолетни билети

Трима от 12-те съдружници във фирма “Еспас Медия” ООД, през която Спас Василев е получавал пари за самолетни билети, са пряко свързани с партия “Да, България”на Христо Иванов. Останалите акционери в компанията са свързани с „Протестна мрежа“ и неправителствени организации и медии на бивш тв водещ от Българската национална телевизия, който в момента има собствени интернет медии, показа проверка на Епицентър.бг.

Представители на „Да, България“ в „Еспас Медия“ ООД са Михаил Дончев, Иван Бондоков и Добромира Григорова.

Efekt 2

Фирмата е създадена на 7 март 2016 г. Всички те са контактували с Александър Николов в социалните мрежи, без да знаят, че зад този профил се крие измамникът от Кочериново Спас Василев. Той ги убедил,че няма време да регистрира фирмата, защото е зает като директор в западна компания. Имал обаче достъп до интернет банкирането на “Еспас Медия” и сметките й. Именно по сметките на тази фирма са постъпвали парите от измамите на Василев със самолетни билети.

Михаил Дончев е син на бившия депутат от НДСВ Владимир Дончев. На изборите през март 2017 г. той е бил застъпник за “Да, България”, твърди в. “24 часа”. Иван Бондоков е член на ИС на “Да, България” в Пловдив, където е офисът на “Еспас Медия”. Добромира Григорова е била два пъти кандидат за депутат от “Да, България” през 2017г и от партия “Зелените” през 2014г. Тя е член на изпълнителния съвет на “Зелените”.

Друг съдружник в “Еспас Медия” е Радина Ралчева, която е пиар, но е по-известна като член на “Протестна мрежа”. Чрез фирмата си “Еспас Медия”, Спас е развивал интернет сайтове. Един от авторите в тях е журналистът Александър Детев, който е работил и за “Дневник”, а сега е в телевизия. Сега той твърди, че не е подозирал за двойната игра на Спас-Александър.

Останалите съдружници в “Еспас Медия” са студенти, журналисти и ПР специалисти. Всички те през август разбират,че Александър Николов ползва сметките на фирмата, за да търгува с билети. В момента съдружници във фирмата са Антония Великова, Йорданка Велкова, Иван Петков, Силвия Петкова, Рая Раева, Радина Ралчева, Тереза Восканян, Георги Георгиев и Добромира Григорова. Трима от партньорите са подали молби са напускане, включително и изпълнителният директор.
Източник: epicenter.bg

Изплуват все повече доказателства за връзката на Спас Василев със соросоидните среди и медии като всички те са обвързани в една схема ! На практика Истината излиза винаги наяве и това, че тези соросоиди са подкрепяни от високо е факт !
Соросоидите са тези, които манипулират социалните мрежи, шантажират правителства и са най-изпечените манипулатори в интернет пространството с всички маркетингови прийоми на практика, които те са усвоили от семинарите по обучение на соросоидните фондации за тролска дейност, която използват за да нагласят обществените мнения се използват и с цел лично облагодетелстване !

Дали рекламират една политическа партия или даден козметичен продукт на практика разлика няма те рекламират пропагандират и това са маркетингови прийоми, който те използват за да манипулират Вашето съзнание, а за да манипулираш ти трябват и манипулатори!

Цветанов обвинява фалшивите новини за крахът на президентските избори, но страницата, която визира е създадена от соросоидните среди! ГЕРБ също са в схемата на СОРОС за България те с протестната мрежа и с умните и щастливите, и ранобудните са едно и също манипулационно тяло, което има единствена цел – власт и пари !

Не се чудете, ако това дело се покрие нали тези, които искаха реформа в съдебната система използваха тези хора за да има ПИАР имидж за да прокарват опорните си точки !

Стигна се до там, че днес излизат наяве какви са хората и с какво се занимават, а именно с манипулации !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.