Списъкът на Цецо! Масова сеч във Фейсбук!

Списъкът на Цецо Масова сеч във Фейсбук!

Списъкът на Цецо! Масова сеч във Фейсбук!
Поголовно блокиране и политическа цензура!
Шпиц командата на ГЕРБ и още една в действие!
Масово се трият и блокират активни профили в социалната мрежа!
Войната за влияние в социума е налице!

Дали Зукърбърг търгува с влияние и индулгенции най-вероятно да, но само с тези, който могат да си го позволят!
Кой може да си позволи такова скъпо удоволствие?
Най-вероятно тези, които плаща на социологическите агенции да правят анкети!
Големите маркетингови компании и големите политически централи!
В България само две партии монетизират присъствието си във властта и това са ГЕРБ и ДПС, а всички други са в фонът – периферията !

Единствено ГЕРБ залагат тези маркетингови трикове в социалните мрежи и на фирми близки до тях !

Efekt 2

Сега какво става на практика?
След като изслушахме Марк Зукърбърг пред Американският сенат стана ясно, че няма алтернатива на социалната мрежа Фейсбук !
И така най-отговорно заявяваме, че всички пакости – блокирания, изтриване на постове, публикации и всички сваляния на страници и правене на групи невидими, всички спам коментари и спам бомби по мейли и групи са организирани от бившите тролове на „протестна мрежа“, които от „Да България“ преминаха на страната на ГЕРБ – за пари естествено !

Цветанов е този, който най-много говори за хибридни войни и тролове в социалната мрежа !
Тук обаче идва и ролята на Румяна Бъчварова ! Румяна Бъчварова оглави оперативното ЩАЗИ на ГЕРБ !
Връзките на тази жена както и опитът и натрупан в МВР както и контактите там са много ценни ! Изготвени са списъци на най-активните в социалните мрежи!

Масови кланета в социалните мрежи също от профили, които не са били активни с месеци също са споделяли! И така ГЕРБ заедно с още една фирма са започнали с наличният си ресурс да елиминират всички, който са активни в социалните мрежи !

Няма да влизаме в конкретика, защото подробностите по механизмите на работа на тези модератори и администратори – тролове!
Те не могат да запушат устите на хората, но могат да повдигнат темата за социалната несправедливост в социалните мрежи, което на практика иска и Сорос, а те са на неговата хранилка!

И така платената игра на Цветанов и техните шпиц команди могат да доведат до много опасна ситуация!
Ако на хората им се отнеме и последният отдушник където да изкажат гневът си срещу управляващите – социалните мрежи им остава само едно – да излязат на протести !
Поръчката на Сорос е да се свали влиянието и активността на Фейсбук върху човешкото съзнание и контролът на обществената нагласа на масите !
До сега Сорос организираше тези процеси в глобален мащаб, но сега не пее в хора, дето се казва на жаргон!

Тази война във Фейсбук, която Цветанов и ЩАЗИ на ГЕРБ подхванаха срещу Фейсбук, но няма как да я спечелят като това е лишено от разум – да воюваш с Фейсбук на негов терен по неговите правила и да очакваш да го победиш!

Това, което направиха са „фалшивите новини“ на който Цветан Цветанов е създателят не отблъсна хората от медиите дори ги направи по-четени, защото хората разбират, че фалшивата новина е вид свобода на словото! Между другото след като Цветан Цветанов тръгна по студията да говори за „фалшивите новини“ сайтовете за Fake news се появиха много месеци след това!
Той им даде идеята, той показа къде са раними и на практика той ги създаде!
На практика няма кой да му каже, че „който сее ветрове, ще пожъне бури“!

Чудите защо България от 37 място достигна 109 по свобода на словото ли ?

Дано някой ден Бойко проумее, че Цветанов е по-вреден отколкото полезен на ГЕРБ, но много флашки Цецо е събрал!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.