Според ФБР там от където идва Демокрацията престъпността се увеличава с 15%

Според ФБР там от където идва Демокрацията престъпността се увеличава с 15%


ФБР отчете 15% ръст на престъпленията в големите градове на САЩ!

ВИЖТЕ ужасяващите данни !

С 15% са се увеличили престъпленията в най-големите американски градове през последната година, показват изнесени от ФБР данни, цитирани от АФП. 20% от убийствата са извършени в Чикаго, където живее под 1% от населението на САЩ.

Efekt 2

В 30-те най-големи градове убийствата са се увеличи с 14,8 на сто.
Има ръст на убийствата, свързани с разчистване на сметки между престъпни банди. В годишния си доклад за 2016 г.
“Престъпленията в САЩ” бюрото е изброило 1 248 185 престъпления с насилие – което прави 4,1% увеличение спрямо 2015 г.
Убийствата са нараснали с 8,6%, като повечето са извършени с огнестрелни оръжия. Нападенията и изнасилванията са нараснали съответно с 5,1 и 4,9 на сто, а грабежите – 1,2%. Все пак престъпленията не са толкова много колкото през пика през 90-те години на XX век, сочи докладът на ФБР. Все пак ФБР се е оправдала, че не са достигнали гангстерските времена когато мафията изтребваше хора по улиците !

ВСЕ ПАК !

Демокрацията не е модел, в който хората живеят свободно както се пропагандираше !
През времето на Соца у нас нямаше почти никаква престъпност, а органите на реда си бяха на място и работеха дискретно !
Доверието на хората в МВР – Народната Милиция бе на висоти за който сега могат само и да си мечтаят! А Народната Милиция не бранеше циганите и престъпниците, не закриляше бандитите, а се грижеше за народа и затова и беше Народна Милиция !
Сега има и бум на престъпността и у нас, но се крият истинските данни !

Всеки ден хората усещат, че се завръщат мутренските времена както става ясно и от доклада на ФБР, май се завръщат и в САЩ!
Тези, които изнасят демокрация май изнасят хаос и безредици и изнасят грешен модел на живот, ако може да се нарече живот това !
Вие какво мислите ?
Чувствате ли се защитени днес?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.