Спряха га-ДОСТ мракоБЕСТНИЯТ е за затвора !

Спряха га-ДОСТ мракоБЕСТНИЯТ е за затвора ! Лютви Местан !

Спряха га-ДОСТ мракоБЕСТНИЯТ е за затвора ! Лютви Местан ![/caption]

Софийският градски съд е отказал регистрация на ДОСТ показва справка на сайта на съда. Все още не са известни основанията за отказа за регистрация на партията на Лютви Местан. Решението подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд.

Документите за регистрацията на политическа партия “Демократи за отговорност, свобода и толерантност” бяха внесени в Софийския градски съд на 28 април. Малко след това съдия Лилия Илиева отправи няколко препоръки към устава на партията и поиска разяснение по някои въпроси.

Efekt 2

Решението на СГС е лоша новина не за “Демократи за отговорност, свобода и толерантност”, а за България, за демократичния и евро-атлантически образ на страната ни, пише в позиция на ДОСТ.

Ние от Blife.eu спираме до тук с ТОЛЕРАНТНИЯТ тон и ще изкажем чисто хипотетични някой наши съмнения за психологичното състояние на инициаторът на тази га-ДОСТ, че сигурно е изпаднал в мракобестно настроение и онзи ВЕЛИК ТУРЧИН до него, който размахваше пръст от трибуната на НС и ДЕЛИ от факта, че съдът ги ЕБАВА, но те си знаят като са тръгнали да скубят перушина от СОКОЛА !
Българското общество бе свидетел на това как СУЛТАНА се извини в писмо на Владимир Путин, а дали и танцуващият с вълци ще се извини с нова декларация пак от трибуната на НС както обясни, че евроатлантическите ценности не са толкова ценни за него сега, а е по-важно да оцелее !

Дали ДАНС няма да си припомни, че имаше сигнали за незаконен мюсюлмански молитвен дом, в който по радикално са се молили и самият Местан публично заяви, че го е посещавал ?
А неговата дясна ръка, която говореше, че ще върви по пътя на някакви си велики за него турци няма ли да тръгне наистина към Турция и да вземе мракоБЕСТНИЯТ със себе си ?
Никой не търси от тези политическа отговорност за това, че заплашват националната сигурност с етническо напрежение и още нещо !

Имаме ли служби, който да се тревожат за националната сигурност или сигурно нация нямаме вече ?
Този съд не трябва да легитимира тази партия, а трябва да вкара мракоБЕСТНИЯТ в затвора за престъпление срещу републиката и куп по-малки престъпления, който ако държавната машина и правителството пожелаят могат да докажат много лесно !

Извиняваме се ама чак сега си припомнихме, че субективна истина сочи, че този политически субект е употребявал тонизиращи шербет питиета с премиерът на Република Булгаристан, което ни навява на мисълта, че правителството воля няма да има, а ИМЕРКЪТ ЩЕ Е ЙОК в тази ситуация !
И докато най-ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ е на власт потурнаците ще са юнаци, а юнаците подсъдими затова има срещу всички патриоти дела !

Но няма как прокуратурата да се самосезира докато протурското правителство ни управлява !
Така е, ще Ви информираме какво е решил съдът, но ще дойде ден когато ще Ви информираме какво е отсъдил народният съд!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.