Стефан Пройнов: Вирусът засегна най-много мафията!


Вирусът засегна най-много мафията, казва Стефан Пройнов. Този вирус блокира Европейският бюджет от там надолу бяха блокирани всички граници в Европа и на практика така наречените ограничителни мерки блокираха туризма и какво се случи най-силно е засегната от него икономически мафията, защото тя няма от къде да се храни. Спират се парите по проектите от еврофондовете, спира се трафикът и на Италианската мафия, която движи боклука. Хотелите чрез които се перат пари на нашето Черноморие също са затворени.

Мафията в глобален мащаб е блокирана на всички нива, а тя няма от къде да се храни. Най-силно е пострадала тя като на практика мафията не обича да губи, а още по-малко не обича да не печели, ако искате преборите престъпността спрете финансирането и. Истината е, че нашето правителство не се бори с мафията, а то само я финансира по определени пера и мерки, но сега обаче всички са спрени и мафията губи пари и скоро ще си отмъсти на правителството на Борисов. Защо България някак си не иска да покрива изисквания и да влиза в общото европейско семейство и хем сме там и хем не сме? Ами тази паралелна държава не иска, защото ако влезе спира се кражбата, спират се усвояването на безразборно и безконтролно усвояване на пари и преразпределянето им между кланове и групировки. Всички политици, които са хранилката на организираната престъпност ще се превърнат в служители не на мафията, а на Брюкселската администрация както казва Бойко Борисов: ”каквото кажат началниците в Брюксел”.

Да, но тогава ще е само каквото кажат началниците и няма да имаме паралелна държава, а само политически коректни и лоялни на Брюксел изпълнители на заплата и толкова. Финансовата криза, която бе създадена на пръв поглед удря малките и бедните, удря хората, но тази грандиозна спекула има други цели – тя ще ограби и големите мръсни пари – над 1100 милиарда евро КЕШ се въртят от мафията в Европа, а отделно колко са активите в движимо и недвижимо имущество? Мафията иска да спре това като всеки възможен миг по-рано и на практика тя вижда, че кризата финансова си има политически чадър.

Efekt 2

В мафията има така наречените тарикати, които обичат спекулите и бързо ги надушват, но правителството обаче отряза и тях, което е още един знак, че плъзналите експерти ревизори и проверяващи не бяха за бабите, а за спекулантите, а те си бяха от мафията на ниските улични нива. Алчността на Борисов е огромна и забравя, че тези, които контролират улицата контролират процесите в страната и те скоро ще му върнат жеста. Войната между тези, които държат парите и тези, които държат ресурсите се води с пълни темпове и промяната, която ще доведе в световен мащаб ще промени обликът на света!

Великобритания излезе от ЕС и въпросът днес не е дали ще се разпадне Европа, а как ще се стане това? Европейският бюджет хранеше мафията, сега няма такъв, а мафията е хищна и скоро, ако не бъде подобаващо и доволно нахранена тя ще започне да се самоизяжда, ако ли не очаква ни нов главен прокурор назначен от Брюксел и тежко и горко пак на мафията та мафията накратко не я устройва нито един вариант и тя е клона да разкоства, отколкото да излезе на светло.

Пример за това си е КТБ – ето как се храни мафията. Пример Ви е Васил Божков и арестите са пълни със знайни и незнайни примери. Истинските катаклизми са в мафията и техните протежета политиците и скоро ще пламне такава епидемия там, че много хора така ще се възпалят, че дето се казва „няма да има живи да кажат какво е било“. Стефан Пройнов: „Както се казва гледайте пътят на парите, те никога не лъжат, а парите ги няма”? Най-мразеното от мафията е да чуе, че „пари няма“ и зад това изречение винаги трябва да има виновен и скоро всички ще знаят, че това име е Бойко Методиев Борисов!

По времето на комунизма нямаше престъпност, камоли мафия, а Борисов беше прост шофьор, той и сега си шофира, и сега си е ….

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.