Стефан Пройнов: Казвам Ви комунистите ще спасят света!

Стефан Пройнов: Казвам Ви комунистите ще спасят света!


Комунистите ще спасят света, но не тези пощурели крепостни старчета, не тези капиталисти освирепели за власт и контрол, а новите – тези, които искат нов живот в комуни за оцеляване сред природата извън глобалният диктат на новият ред. Когато правителството ви предложи ваксина срещу чип, когато станете градски роби в големите укрепени и контролирани градове за един къшей хляб без право на протест.

Тези, които изберат да бъдат извън системата те ще заживеят в едни големи комуни и ще имат био органични храни и те ще са далеч от 5G мрежата, те ща са едни големи семейства изтъкани от други добродетели прегърнали хармонията и природата, отдали се на производство на зеленчуци и плодове, на отглеждане на животни и риба и отказващи глобалният диктат на новото време.

Общества обединени от ценности отминали от Демокрация в решенията и Комунизъм в живота ще е едно от решенията, които ще изберат не малко хора. Оцеляването е това, което ще създаде нов модел на живот и битовизмът ще се промени. Именно ние в България ще създадем идеалният модел на бъдещето. Капитализмът се срина, онзи Комунизъм е отживелица, а трябва да се вземе доброто от двете и да се създаде нещо ново иначе това, което ни предлагат като алтернатива е съвършеното робство.

Efekt 2

Самият Исус Христос ни е дал право на вяра, право на избор и ние имаме правото да вярваме в него или не, а новият световен ред какви права ви гарантира? С едно натискане на копчето и вече не съществувате, изкуствен интелект ще преценява какво е с приоритет и кое е важно и кой е важен и кой не. Аз се казвам Стефан Пройнов и ви казвам „не мерси, по-добре Бог да направлява съдбата ми, отколкото един компютър и един чип“. Чиповете дето вече се произвеждат в България бих им казал да си ги сложат първо на децата си, но децата им са в чужбина, а нашите са тук. Не, благодаря!

Общество основано на идеята за оцеляване и благоденствие за което всичко идва от природата и плодовете на трудът ни е смисълът на свободата на духът и вярата ни са по-силни от системата. Истината ще ни направи свободни в изборът ни за утрешният ден! Слушайте гласът на сърцето си и внимавайте, че правителството е пуснало много лъжепророци, които да ви объркат по пътят ви. Комунистите не онези, а тези от новите комуни, вече хората говорят за това!

Комунистите – онези баби и дядовци с рецептите за зимнина, с познанието кое как се прави и с моралните принципи в тях се крие ключът за оцеляване. Тези, които правителството иска първи да унищожи!

Стефан Пройнов: В този свят с хора се живее не с терор.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.