Стефан Пройнов: Отворено писмо на стената ми !

Стефан Пройнов: Отворено писмо на стената ми !

Публикуваме без целият текст изпратен от Стефан Пройнов без редакторска намеса :

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ЖУРНАЛИСТИТЕ
УВАЖАЕМИ ГОСПОДА.

ТИЯ ДНИ СТАНА КАТАСТРОФА С МИГРАНТИ И НЕПРАВОСПОСОБЕН ШОФЬОР- РОМ. ДВА ТРИ ДНИ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ СЪОБЩАВАШЕ ЗА ТОВА, НО НИКОЙ НЕ КАЗА В КАКВО СА ПЪТУВАЛИ ТИЯ ХОРА. ГОВОРИТЕ ЗА НЯКАКЪВ МИКРОБУС, НО НЯМАТЕ ЛИ КОМПЕТЕНТНИ ХОРА В РЕДАКЦИИТЕ И ДА ВИ КАЖАТ, ЧЕ ТОВА НЕ Е МИКРОБУС, А ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ ДО 1,500 КГР.

ОБЩО ТЕГЛО ИЛИ НА НАРОДЕН ЕЗИК ЛЕКОТОВАРЕН АВТОМОБИЛ. ГОВОРИТЕ ЗА МИКРОБУС, НО НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ МИКРОБУСИТЕ СА ОСТЪКЛЕНИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, А ВЪТРЕ ИМАТ МОНТИРАНИ СЕДАЛКИ, КОЕТО ГО НЯМА НА ТОЗИ КАТАСТРОФИРАЛ АВТОМОБИЛ- ВИДЯ СЕ НА КАДРИТЕ КОИТО СЕ ПОКАЗВАХА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ.
НАПОСЛЕДЪК ДОСТА ГРЕШКИ СЕ ДОПУСКАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И РАДИА ПРИ КАЗВАНЕ НА НОВИНИТЕ ИЛИ НЯКАКВИ ДРУГИ СЪОБЩЕНИЯ И ГОВОРИТЕЛИТЕ ИЗГОВАРЯТ НЕПРАВИЛНО НЯКОЙ ИМЕНА НА ГРАДОВЕ ИЛИ СЕЛА КАТО НЕ СЛАГАТ УДАРЕНИЕТО КЪДЕТО ТРЯБВА./ пълен смях//
НАПОСЛЕДЪК СЕ УВЕЛИЧИХА НАПАДЕНИЯТА, ОБИРИТЕ, ПОБОИЩАТА В МНОГО НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ И СТРАНИТЕ НА ЗАПАД.

ТОВА КОЕТО СТАНА ВЧЕРА В ЛОНДОН Е ПОДОБНО НА ФИЛМА „МОЯТА КАРМА” ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. ГРАБЕЖИТЕ И ПОБОИЩАТА У НАС ПАК СА ПОД ВЛИЯНИЕ И ОБУЧЕНИЕ ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ФИЛМИ КОИТО СЕ ПУСКАТ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ. НЯМА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ СЕМ ДА СИ ВЛЕЗНЕ В РОЛЯТА И ДА ЗАБРАНИ ТАКИВА ФИЛМИ НА НАСИЛИЕ, ГРАБЕЖИ, ИЗНАСИЛВАНИЯ , ПОБОИЩА И МНОГО ДРУГИ ПОДОБНИ.

Efekt 2

ОБЩЕСТВЕНОСТА ОЧАКВА ВСИЧКИ ОРГАНИ ОТ КОИТО ЗАВИСИ ДА ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС ЗА ДА НЕ ПОЗВОЛИМЕ ПОВЕЧЕ ДА СЕ СЛУЧВАТ У НАС. ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТВАРЯМЕ ПАК „ БЕЛЕНЕ” ЗАЩОТО ТАКА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ДЕМОКРАЦИЯ” ВСИЧКО ПОДОБНО КОЕТО СЕ ВЪРШЕШЕ.

НАПИСАЛ П.РАДЕВ ИНСПЕКТОР ПО БД

 

Стефан Пройнов: Отворено писмо на стената ми !
Стефан Иванов Пройнов! https://www.facebook.com/art.deco.397?fref=nf&pnref=story

Ние от екипът на Blife.eu публикуваме това писмо по молба на Стефан Пройнов !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Ние от екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.