Страховете на Ц.Ц. – отмъщението

Страховете на Ц.Ц. - отмъщението Стефан Пройнов


Отмъщението на наглите тресе правителството Вече е повече от ясно, че Ц.Ц. има информация, че ще бъде похитен и че го очаква отмъщение !
Шушука се в престъпните среди, че Ц.Ц. го чака отмъщение !
Хората говорят, че хиляди са по затворите вкарани от ГЕРБ за да се разчистват сметки, за да им вземат бизнесите и за да ги отстранят политически заради това, че знаят за миналото на Борисов и Цветанов !
Хиляди и като прибавим и техните роднини и приятели прав е Ц.Ц. да се тревожи, че десетки хиляди откровено го мразят и имат мотиви да му нанесат сериозни вреди чисто физически !

Тази информация не почива на факти, а на логика !
Попитайте Килърите, ако им се даде шанс да отмъстят дали биха го пропуснали шансът си !
Това, че Ц.Ц. ходи по телевизиите и реве бе видно, но сега и женската абревиатура Ц.Ц. иска слагане на гривни на предсрочно освободените и следенето им !
Това ограничаване на свободата има една единствена цел – да следят точно определени хора!
И това са членове от групата на наглите!
Голям страх го тресе Ц.Ц., но тези хора са си излежали присъдите, а щом искат да отмъщават може и да имат мотиви, може да са лежали несправедливо или да им са пришити дела за който нямат вина !

Ц.Ц. си знае, те също и скоро може да има така очакваният от един милион Българи, които не гласуваха за ГЕРБ отмъщение !
Защото чисто статистически от няколко десетки хиляди сериозно потърпевши, които живеят за мигът, в който да отмъстят за това, че е отнел животът им, бизнесът и разбил е семействата им, загубили са всичко дори и здравето си, дори и мечтите си и очакват само едно тяхното възмездие!
Жертви и бандити в едно, всеки търси своята справедливост, но кой ще я получи предстой да видим, но от всичко най-много го е страх Ц.Ц., сигурно има защо !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.