Супер Динко в акцията + ВИДЕО

Супер Динко
Супер Динко

Любимецът на цяла България Динко Вълев пак попадна на неподходящото място по неподходящото време според Министерството на Всякаквите Работи !
Но според нас Той е бил там където е имало нужда от него и моментът е бил правилният и човекът е бил правилният !
Пак има арестуван, но този път наркодилър !

Този път Супер Динко прекали!
С какво право ще пречи на най-доходоносният бизнес, който се е разпрострял в цялата страна като раково образование до сградите за образованието !

Този път Супер Динко се изправи срещу мафията ! Но такъв е Динко Вълев „пусто сърце Юнашко не трае“ и винаги е на страната на онеправданите и слабите, а сега обаче е друго – едно е да се бориш с мирни джихадисти и талибани с отвертка в ръка, а друго е да се изправиш срещу Туморът на обществото и да ловиш наркодилъри.

Efekt 2

Там е друго, Динко не знае, но процент от печалбите на тези наркотици отива в Партийните каси !

Процент се заделя и за охранителната фирма, която в този случай не е могла да си опази брокерът на детска отрова !
И същата тази фирма скоро ще изпрати призовка на Динко пак, но този път те няма да са благосклонни, защото вече той им е бръкнал в джоба !

Хайде сега да видим дали от БХК ще защитят правата на наркодилърът !
Хайде сега да видим коя институция ще нападне Динко, че отправял заплахи за убийство на мирен гражданин, наркоразпространител в Република България !

Пази се Супер Динко и Господ Бог да те пази !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.

Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.