Сълзи ми дай Господи

Сълзи ми дай Господи


Сълзи ми дай Господи за да заплача, че гневът отвътре ме изгаря!
Гняв гори в мене Господи, но този гняв само курбан от мене ще сътвори!
За кого да се борим Боже, за този народ отруден, скапан и беден, объркан и в кахъри и болести загрижен?

За тази земя напоена с кръв от хилядолетия сега продадена от десетилетия? За кого да се хабим Боже ни кажи като народът ни мълчи? Историята свята се подменя и всеки дръзнал да се жертва за Родината ни свята става днес за смях и подигравка !
Няма памет, няма гордост, а всичко е кво казал този или онзи ! Историята се пише от силните на деня, но те не пишат за победи и за златни векове, а подменят миналото славно !

В забвение потънал е светът и всички сме потънали в кръговратът на нищото, който поглъща нещото отпреди нас !
Обезличаване на един народ, на една нация, на векове съдби и всички сме били маскари народе разбери !
Трибуна има само за националните предатели, а будителите ходят по дела за изказани от болка думи или ги съдят за клевета !
Статуквото се дирижира – сменяме тия за да дойдат ония и пак градил Илия килия, но в нея не влизат нито тия, нито ония !

Efekt 2

Гняв и ярост ни раздират Боже и какво от това, ще кажат нагло тези от правителството узурпирало властта !
Днес избухне някой, утре друг обвинен несправедливо като всеки ден се ражда някой и друг другаде умира, а този, който трябва да се бори емигрира ! Безличие в душите и сърцата избуява, егоизмът ни побеждава и някак си сме ослепели като войните на Самуил за всичко около нас!

Днес мечката играе в съседа, утре е в нас и какво от това като съседът сляп е за това !
Говорим за нация, за народ, но всичко това е забранено – махат думата „Родина“ от учебниците за децата и учители мълчат, родители не знаят, а всички за децата ни нехаят !
Не сме народ и мърша ние не сме щом позволяваме да викат на Левски, че бил лайно, а на Ботев нехранимайко, щом чалга песни с Вапцаров се гаврят, а Паисий бил плагиат и няма да оставят един в историята ни голям като Голият! Премиерът на България не го видях на нито един празник на България, но на коя страна е премиер тогава ми кажете ?
Президента на страната хубави пламенни речи реди и какво от това народе ми кажи?

Партиите вдясно, вляво и онези по средата лъжат само електората и не сме народ, а електорат!
Не сме държава, а територия на която заселват Арабска аудитория!

Храмовете се трошат, джамиите растат, нямаме религиозно образование, поповете като синове на Мамон и на Лука със скъпи коли, часовници и стандарт се молят на всяка литургия пак за тия и уния дето са във властта, но изгониха човешкото от храма и го удариха на политика, за Бога с душите се търгува и нямат спиране !

Сълзи ми дай Господи, че не мога да гледам тази печална картина, иска ми се някой да затрия, знам Боже грях е, но малко ли кръв и за твоят гроб се е проляла !
И както е казал Иван Вазов в своя роман „Под игото” – „Лудите, лудите, те да са живи!”. Лудостта на всеки е неговият билет към лично развитие и прогрес, към еволюция. Това е смелостта да последваш най-съкровените си и дълбоки желания, да се освободиш от всички обществени норми и предразсъдъци, да бъдеш чист, да бъдеш съвършеният идеалист, да вярваш в чудеса. Човешкото ни общество не може да се развива без „лудите”.

Те носят зрънце гений и затова всички големи открития и еволюционни стъпки на човечеството, са били в резултат на нечия лудост.
„Лудостта” е тази, която ни носи резки и гръмотевични промени в живота, но в същото време ни отваря врати към уникални възможности, за които дори не сме и подозирали. Време е да полудеем или да се предадем, но преди да се предам Господи сълзи ми дай да си поплача за да ми олекне, че съм сам в лудостта, че съм сам на жълтите павета и не виждам луди като мен да се бунтуват всеки ден !

Пък знае ли човек след като се наплача може да хвана и брадвата на палача и знае ли човек?
Всеки от нас носи отговорността за това, което се случва в страната, защото ние го позволихме с мълчание и с апатия!
Време е да си върнем гордостта, честта и властта в ръцете на народа, време е да покажем, че сме друга порода!
Или простичко казано – Господи, дай ни сълзи!
И така премахнаха човешкото в човека, премахнаха ни гордостта и време е да дойде лудостта, защото както е казал поетът „лудите, лудите да си ни живи“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.