С „Калашник“ срещу циганската престъпност

С „Калашник“ срещу циганската престъпност е бил принуден мъж да защити семейството си !

Когато се стигне до там нещата са излезли от контрол и гръмнат е циганин!

Проблемът с циганите е там където има цигани ! Циганите се разбягали, а Олег Шишов натоварил семейството си на колата и изчезнал в неизвестна посока. Руски бизнесмен, бивш военен, стана „герой“ в Крими сюжет от преди година !

Случаят нашумява под заглавие ГЕРОЙ ИЛИ ПРЕСТЪПНИК?

38-годишният Олег Ш. стреля на месо срещу 30 цигани, пристигнали пред дома му със 9 коли да се саморазправят с него след възникнал в събота конфликт, съобщи life.ru. Бизнесменът влязъл в словесна схватка с жителите на циганския квартал на Екатеринбург.

Efekt 2

По-късно те се появили пред къщата му очевидно не да „преговарят“. Мъжът бил готов за отпор с автомат „Калашников“. Когато мургавите атакували дома, мъжът открил огън. Смъртоносно ранил 27-годишен мъж, който по-късно издъхнал от раните си.

Убитият бил известен ММА боец, който бил част от компанията, „засегнала се“ след свадата с Олег. Други седем души, сред които няколко непълнолетни, също били ранени. Един от пострадалите е в критично състояние.

След стрелбата мъжът прибрал семейството си и избягал с автомобила си. В момента е обявен за общодържавно издирване. В дома му полицаите открили цял оръжеен арсенал: три карабини, една пушка и газов пистолет.

Според последната информация за Олег и неговото семейство е, че информация просто няма ! Полицаите изпратили снимка на него и на семейството му до всички дирекции на полицията както и във всички съседни държави !

Медиите в Русия показаха лицето му по всички телевизии, но информация за Руският бизнесмен няма. Подслушват се роднини и приятели както и бизнес партньорите му, но информация няма !

Доста негови подчинени и приятели са били повикани с молба за съдействие на разследващите полицаи, но от полицията силно се съмняват, че някой ще го предаде !

Според полицията общественото мнение е с нагласата, че Олег е герой, но според закона той е убил човек и трябва да бъде съден, а това, че е напуснал местопрестъплението и се е укрил допълнително стъжнява неговото положение !

Един от неговите приятели от армията Игор, с който са служели заедно е споделил пред месна медия, че Олег е умен мъж и знае как да оцелява и без пари, а Русия е огромна страна. Игор е допълнил, че и той ако е бил на негово място би защитил животът на семейството си на всяка цена и армията ги е подготвила за това !

В крайна сметка този случай създаде огромна вълна от равнозначни коментари в цяла Русия и у нас Герой или престъпник е Олег? Какъв е Вашият коментар?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.