Тази публикация нарушава стандартите на ГЕРБ

Тази публикация нарушава стандартите на ГЕРБ

Тази публикация нарушава стандартите на ГЕРБ ..
Вижте кои думи и снимки са забранени за Фейсбук! Борбата с езика на омразата развързва силите на цензурата у нас!

Тези сили са контролирани от ГЕРБ – правителството ни!
Борба с хомофобията, борба с педофилията, борба с нацизма и комунизма, борбата срещу всички нас казано накратко !

Шпиц командите на Мария Габриел и Цветан Цветанов на практика докладват всичко, което е съдържа нелицеприятна информация за тях и партията им !

Efekt 2

Забранени са картинки със символи на нацизма и Комунизма – два напълно противоречащи си и отричащи себе си строя !
Снимки с ликът на Хитлер автоматично се докладват, но и снимки с ликът на Тодор Живков не са за приоритет в социалните мрежи!

Всичко за Цветанов и Бойко както и за всички популярни лица от ГЕРБ е с приоритет, а ако е критикуващо се сваля и докладва! Другата мразена тема е Владимир Путин и Русия като всичко свързано с позитивни материали се докладва и дори има не един забранени сайтове дори до този момент!

Ердоган също е много защитено име и снимка от малка България и службите на ГЕРБ, а какви са ангажиментите им към Турция ние не знаем и какво общо има с измислените хибридни войни Ердоган, но като враг на САЩ е доста пазен от нашето правителство и за Анкара и Турция не дават и лоша дума да се каже!

И така ресурсът за борба с тероризма и създаването на отдели за борба с хибридните войни на ЕС се използват от ЕТ ГЕРБ за лично облагодетелстване и подли докладвания и прочистване на ефира от неприятната за тях информация!

Само партия ГЕРБ могат да заделят голям ресурс за заплати, техника и програми за борба с ИСТИНАТА под формата на борба с фалшивите новини като само те са мерилото за истина както се пише в един пост „Боже, колко истина има в тях“!
Следят се постовете и активността на гражданите като на по-активните често им се налага да почиват и да изтърпяват различни наказания !

ГЕРБовото ЩАЗИ следи и абсолютно всички техни членове и симпатизанти – кой с кого си пише, с кого другарува и ако се заиграва някой с лицата обявени за врагове ще си изпати!
Затова скъпи читатели, внимавайте как си мълчите във Фейсбук за да не ви цитират после някъде !

И така леко-полеко се налагат стандартите на ГЕРБ в социалните общности и интернет !
Цензурата е поголовна и предизборно с различни закончета и закони за лични данни и език на омразата ще се затяга примката около всички Вас, които не харесвате тази абревиатура и лицата зад тях !

Те не се нуждаят от вашата критика нито от вашето одобрение да бъдат във властта, а те просто са властта, узурпирали са я и няма да я дадат на никой !
Освен, ако всички не направим нещо по въпроса !
Не бъдете пасивни, а активни като те все още нямат ресурса да блокират всички и докато едни са наказани на други наказанията им са изтекли и така истината ще пребори цензурата !

Бъдете активни, това е вашият начин да кажете „не на страха“, „не на хунтата“, „не на Диктатурата“, „не на геноцида“! Време е за пряка Демокрация!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.