Театрална постановка на МВР! Росен Ангелов не е убиецът!

Театрална постановка на МВР! Росен Ангелов не е убиецът!

Пълен ЦИРК това е театрална постановка на МВР! Росен Ангелов не е убиецът!
Бивша барета: Издирваният Росен Ангелов не е убиецът

Издирваният Росен Ангелов не е убиецът. Той е удобен на полицията заради криминалното му минало, твърди пред Фрог нюз бивша барета, пожелала анонимност.
Истинският убиец отдавна е зад граница. Изпращат барети и отряд Кобра да заловят убиеца с огромно закъснение. При това им нареждат да търсят в гората, където няма никой. Казано им е да търсят, като и самите барети знаят, че не е там.

Краят на разследването ще бъде същият като този на обирджиите на банкомати в Сапарева баня. Крадците отдавна са зад граница, смята бившата барета.
Източник: frognews.bg

Efekt 2

Театрална постановка на МВР! Росен Ангелов не е убиецът!
Ние от Blife.eu също се съгласяваме с коментара на frognews и дори си мислим, че всичкият този неадекватен цирк има за цел само и единствено да прикове общественото внимание и през това време да се прекарат много неща!

Например докато цяла България говори за това убийство медиите не говорят, че има намерение да не се признае Референдумът в Добруджа за добив на газа !

Някак си никой не говори за медиите в Америка, Германия и Дания, които одариха ужасяващ шамар като оценка на правителството ни и борбата с корупцията!

Някак никой не видя и постановката с ремонтът на двигателите на самолетите МиГ как Каракачанов се оправда с Украйна, а Русия отговори, че това са лъжи от Българска страна! Никой не видя и какво се случва с концесиите за добив на злато и как Волен Сидеров се нареди на хранилката!
Никой не видя и гафовете за признаването на третият пол докато вече са отпечатани дори формуляри и бланки за това като там третият пол е формулиран като ДРУГ! Никой не видя и проблемите с ТЕЛКОВЕТЕ, а там нарушенията са драстични !

Някак си никой не вика „оставка“ и с районната кметица за скандала с детските градини и управлението на ГЕРБ – СМС режим!
Извадени от огъня бяха десетки горещи картофи като това, че скачат и счетоводните услуги и горивата, и тока, и водата, и цените на храните с 60%, а това, че предстои и поскъпване на хляба и житото естествено се товарят кораби с пшеница сега във Варна, но за това никой не говори !

Никой не говори къде се пренасочват парите отпуснати за армията, за бойните кораби и ремонта на самолетите – близо един милиард лева се пренасочват и никой нищо не пита ! Общественото внимание е приковано от едно ужасно убийство, но никой не казва какви ги върши Борисов в Турция и пак зад него стой Турското знаме, а не нашето и за химна на България не се говори много и за думата „Родина“, че изчезна от учебниците, никой не говори стотици премълчани неща !

А най-отвратителното е, че послушните медии само повтарят „преди минути това за полицията“, „преди минути онова баретите“! На третия ден извадиха Баретите, а това къде го има?

Правят спектакъла по-пищен, по-зрелищен, а през това време се замита всичко !

„Хляб и зрелища“, но хляба ще е по-скъп, а зрелището ще го плащаме ние ! И за финал ще кажа, че в свободните медии се разрасна буря, която ще рефлектира така, че до европредседателството няма да има свободни и неконтролируеми сайтове и медии и не за друго, ами защото целият свят и цяла Европа шест месеца ще впери очи и уши в България, а управляващите не искат да се знае истината!

Иначе това е поредната трагедия, която бе трансформирана в театрална постановка, а публиката гледа едно, но не вижда друго !
МВР постановка от продуцентите на „Киларите” !

Правителството крие безсилие зад показност и скъп акции !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.