За тези млади хора ли става дума, бе ТИКВО ?

За тези млади хора ли става дума, бе ТИКВО !

„Възможностите са само две: да позволим България да се върне в мрачното минало на идеологическите лъжи и подчинението на чужди интереси или с гласовете си да направим така, че тя да остане там, където е нейното достойно място – сред свободните европейски народи”,
посочва той.

За тези млади хора ли става дума, бе ТИКВО ?
За тези млади хора ли става дума, бе ТИКВО ?

До колкото си спомняме нямаше канадски Фирми, които да ни изнасят златото през мрачното минало !
Нямаше чужди фирми да ни продават нашият ток, нямаше и Американци да ни стопанисват Тецове и Вецове, нямаше такива, които да ни продават нашата вода и то доста отровена !
Нещо се е объркал отиващият си Бай Хой и вече не е важният Той и това го паникьосва !

Объркан и озлобен към лошият материал от щаба му бълват гущери и змии, а Цветанов е прозвънил всички регионални щабове за да им натегне коланите !
От ГЕРБ са готови на всякакви фалшификации на вотът и готови на всичко за да се задържат на власт, която е узурпирана с неправда избори спечелени с измама и след всички лъжи и манипулации той, който не е най важният ТОЙ в страната сега готов да сипе неистини за всички, който не го харесват !
Истината е, че Борисов отвори границите ни за Мигрантите и той ги покани, и от Европа, той започна да преобразува казармите у нас в лагери за настаняване – ТРАЙНО, опита се да изкомандва и общините като отне правото им сами да решават искат ли, не искат ли мигранти на територията си !
Бъчварова щяла да ги интегрира!
Глупости на търкалета, лъжи и манипулации, но хората се пробудиха и казаха „не на страха“ и никой не го е страх вече от ГЕРБ !

Хората, които си спомнят онзи лош Комунизъм си мечтаят да се върне онова време, а Борисов се опитва да говори за тази епоха, в която той бе послушното шофьорче, епохата, в която всяка жаба си знаеше гьола и мястото в гьола, а такива като нашата тиква можеха само да изхвърлят гърнето сутрин на Цола Драгойчева ! Днес Борисов се обръща към младите хора, тези млади хора, които той остави без цел в живота, тези млади, които бяха принудени да напуснат страната ни по студентски бригади и който както свари !

Efekt 2

Тези млади, които банките не им дават кредите, тези млади, които няма работа за тях, тези млади, които едвам оцеляват, а за семейно гнездо и не смеят да помислят, тези млади, които не можеха да избягат в чужбина, но избягваха от жестоката реалност като се друсаха с наркотици за да забравят поне за миг, че майка им е болна, да забравят поне за миг, че ги търсят за пари и сметки, да забравят поне за миг, че са човешки същества дори !
Тези млади хора без цел и посока в животът, тези млади хора, които нямат мечти, а усмивката е толкова рядко срещана на лицата им, че и тя не им отива на насълзените очи, тези млади хора, които той прати да стават овчари и да гледат овце !
Тези млади хора няма да гласуват за теб ТИКВО и за твоята поставена хрътка !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.