Телевизията преди МВР

Телевизията преди МВР

Може би сте забелязали, че от зората на Бойко Борисов винаги за престъпниците се говори, а преди да станат такива или да бъде доказано, че са такива !

Още от времето на главният секретар Борисов медиите изпреварват събитията или по-точно контролирано се променят обществените нагласи за този и онзи ! Заклеймяват някого, че бил лош човек, престъпник, а той да върви да доказва, че не е така и че имал чест и достойнство, които искал да изчисти и да докаже, че те лъжат и той не е такъв за какъвто са казали медиите !

Няма осъдена медия, че е оронила престижа някому и че му е нанесла психически и финансови травми до сега ! Но няма и осъден политик за същото това ! След Ерата на Борисов дойде епохата на Цветан Цветанов, който раздаваше епитети и лепеше етикети на всеки, който е неудобен, а по-лошото е, че издаваше присъдите без съд и присъда от трибуната на народното събрание ! Направо си казваше кой колко години затвор ще получи преди да е арестуван и преди да е влязъл в съдът !

Efekt 2

Медиите отразяват житейските драми още преди да се случат ! Съд, прокуратура, МВР и цялата държавна машина ДАНС и ГДБОП както и НАП, и данъчните впрегнати са всички и съседи, и квартални колеги, и роднини, всички, които са подвластни на страха, всички, който Ви мразят, всички ! Както казва ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ „НИЕ ГИ ИЗВАДИХМЕ ОТ ОБЩЕСТВОТО”, а то пък едно общество !

След като един човек не се вписва в обществото, а самото общество е болно, лишено от разум и разсъдък то изпълнява заповеди, то не мисли дали пък това не е едно ново начало в един реален свят грозен, но истински труден, но ПРАВЕДЕН ! Та след като Цветан Цветанов бе издигнат за гуруто, което раздаваше епитети КИЛЪРИ, ОКТОПОДИ, НАГЛИ и всякакви измислени сериали, които ви прожектираха по медиите, телевизии и радиа, по вестници и сайтове !

Днес Румяна Бъчварова е тръгнала с микрофон в ръка по алеята на славата, но тази изкуствено създадената ! И сега телевизиите решават случаите на МВР и се случва и от МВР да излязат на протест и пак Телевизиите и медиите да са посредникът от когото зависи дали проблемът ще бъде решен ! Питаме тогава щом съдбите на хората се решават от медиите защо ни е нужно МВР ?

Според статистиките на МВР над 130 000 престъпления се регистрират в страната на година, над 370 на ден и това са тези, които са били регистрирани, а колко ли е реалната цифра, в пъти сигурно е по-висока? Ето си задаваме въпроса, абе има ли държава в момента, изобщо и да има, и да няма важно е да има телевизия и тя да бъде послушна и да служи на ГЕРБ, иначе виждате какво става -взимат и лиценза и всичко приключва !

Та това, че държавата върви на самотек и правителството краде като за последно няма значение нали има телевизори има и сериали, имате биг брадър, имате си ракия, имате си пайнер, но всичко друго не ви трябва да го знаете ! Всеки ден малки свободни медии се бъхтат в социалните мрежи да повдигат завесата и всеки ден се срещат с бруталната цензура и сваляне на статии и материали и така кучетата си лаят и кервана си върви и до къде стигнахме след 26 години ли, ами дъното, но спокойно от телевизорите ще Ви кажат, че трябва да копаем ! Така е докато телевизорите са по-силни от хладилниците така ще е !

Но да ви напомним господа медийни коментатори и власт узурпатори, че от гладът по-силно няма и това, че народът още гладува и Ви козирува не значи, че някой ден няма да се вдигне на борба за собствената си свобода !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.