Те бяха само триста

Те бяха само триста


Те бяха само триста, а ние сме милиони и не струваме колкото кило бонбони ! Милиони сме и какво от това, докато сме такива така ще е в тази страна ! Олигарси Ви управляват в престъпен сговор и примирие като Ви грабят всеки миг някой някъде им плаща с кървави пари от труд спестени!

А те бяха триста, но имаха смелостта да се опълчат на целият свят и да защитят своите домове, семейства и градове!

Ние сме милиони, но сме страхливи мишки, които се крият по пантофи зад домашните грижи !
Битовизъм по-силен от вулкан, по-страшен от холера и това е бремето на нашата ера!

Efekt 2

Църкаме като потребители по молове и кафенета, затънали в заеми не смеем и ден да протестираме дори, защото няма кой да плаща заемите ни, нали?
Работата е такава, че всеки оцелява докато Родината ни гние, докато народът му измира докато децата емигрират, а старците ни болни и бедни гладни си лягат!

Битовизъм по-мощен от вулкан, по-смъртоносен от холера това е Борисовата ера !
А те бяха само триста, но с чест, достойнство и кураж, а ние сме милиони, но сковани сме от страх!

Така е в Мутренското управление – страхът е този, който властва над диктатора и над всички Вас оцеляват най-страхливите, защото инстинктът им е най-силен за самосъхранение, а смелите курбан си падат от репресивната машина!
Те бяха триста смели, но единни и накуп като един, а ние сме милиони като пясъчинки разпилени!
Страхът обаче е бичат на властта, но може да се обърне и срещу техните лица, защото страхът понякога пробужда гневният дух и тогава малцина като онези триста ще напишат кървава страница в историята ни свята, в която триста повели са милиони, а онези богаташи с големите милиони в миг усетили страха избягали са от страната, изпокрили се нейде по света ! Ще кажи някой като теб, че една птица пролет не прави, но те бяха ято от орли само триста, нали?

Но птичката една пролет не прави така е, но един петел като запее цяло село буди и така бъди петела в твоята махала да видим после дали нямало файда!
Те бяха триста само нали, а ние сме милиони не го забравяйте Вие!
И както е казано и ще бъде на всекиму ще се въздаде според заслугите!
Ти прецени на кого ще служиш – на олигархичната мафия или на род и Родина?

Време е да изхвърлим боклука от властта!
Все пак те бяха само триста, но като един!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.