Тиквен пай или паниката на тиквата !

14a71035cbc56605bcb9696f0e2ae2ca

Масово в цялата страна арести !
Най-после се събуди най-спящата клетка, която доста радикално в денят на 140 годишнината от началото на Априлското въстание се активира !
И нашата ДАНС също като турски башибозук привика в местните конаци на разпит няколко десетки отявлени патриоти от страната, а може и да са стотици, ние за толкова имаме хабер !
Арестуват се предимно такива, който се именуват Българи!
Предимно координатори на Войнски съюзи и на сдружение кръстени на Дякона, все млади кибритлии готови да се хвърлят в огънят !
Та този огън, който е неотменна съставка и от нашата рецепта днес !

Ето и нашето кулинарно предложение:
1. Приготвяте си тестото или ползвате от тестото на другите патриотични организации – Бутер тесто !
2. Приготвяте си сварена и много добре смачкана тиква, мачкате докато Ви прималеят ръцете от раменете чак и само така тиквеният пай може да има нужният остатъчен вкус !

Efekt 2

3. Добавят една чаена лъжица канела да си свалите захарта, която сте вдигнали по гнусната работа с тиквата !
4. А за да стане по-приятно преживяването на финала се добавя и половин чаена чаша с ШЕКЕР ! Начинът на приготвяне:
5. Нужни са и малко смлени орехи ! В един съд смесвате двете яйца собственоръчно изтръгнати, добавяте турският Шекер, канелата и тиквата ! Правите добра хомогенна смес наподобяваща правителството ни !
После в една ТЕПСИЯ намазвате със свинска мас, може и с олио !

Но свинската мас неутрализира турското в рецептата ! След като намажете обилно тепсията слагате тестото, изсипвате правителственият микс и поръсвате с добре смелените орехи отгоре !
Пече се на 200 градуса около 40 – 50 градуса ! На силен огън за този огън става дума, който ако няма кой да го запали, няма и да можем да си приготвим тиквен пай !

Но пък датата, която е паметна за целият Български народ от която са започнали масовите кланета в България преди 140 години е и датата, с която започнаха масовите арести днес в страната ни !
Скъпи съотечественици, и тиквите и башибозука са едни същи от векове!

Истината е, че времевата спирала се повтаря и времето е същото и събитията, но само имената на героите ни се сменят !
Но тиквата си е била тиква и тогава, а само дето днес рецептата е модерна – Американска и се нарича ПАЙ ! На едни ще им сладко след арестите, а на други да им приседне дано !
Очакват се много арести и кланета като в Батак и много рецепти от кухнята на ДАНС !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.