Тихият грабеж на ГЕРБ

Тихият грабеж на ГЕРБ


Тихият грабеж на ГЕРБ продължава!
Леко-полеко се вдигат ток, вода, газ и всичко – горивата, продуктите и услугите!

Леко-полека НЕ СЕ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ И ДОХОДИТЕ и така имаме 30% увеличение и парите се топят. Някой хранителни продукти са увеличени с 70%, но за това не се говори, а всичко се вдига в магазините пред очите ни, но никой не протестира, никой нищо не казва и грабежът продължава!

Доходите жалки и недостатъчни да оцелявате тук и така пътят към Европа е свободен и вие излизате да си търсите работа в чужбина! В чужбина храната е далеч по-качествена и евтина, а заплащането далеч надхвърля и най-смелите мечти у нас!

Efekt 2

И така първо единият родител изоставя децата си после идва и другият, после и децата и така се обезлюдява страната! Тихият грабеж на ГЕРБ не функция, а следствие, а кой ще издържа държавните хрантутници кой като всички са в чужбина остават най-болните, най-слабите и тези ще плащат издръжката на престъпната хунта, която е узурпирала властта?

От кого ще крадете бе разбойници, от кого?
Тихият грабеж на ГЕРБ продължава, тих е защото никой не говори как се изтребва един народ, как се съсипва една държава, как се превръща родината ни в територия за настаняване!

Време е бе хора да изхвърлим боклука и заедно всички да съхраним държавата си във вид пригоден за да я завещаем на идните!
1300 години държава и една банда мамата ни еб@ва !

Ти избираш дали да се гневиш, дали да споделиш, или да мълчиш докато водата в тенджерата се загрява!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.