Ти си абсолютен престъпник

Ти си абсолютен престъпник


Осем години по-късно:
„Ти си абсолютен престъпник“!
Емоционално и психическо натоварване е довело до тези казани думи на Роман Василев!

Тези изречени думи не са за хвалба и поемам отговорност за това“, казва бившият прокурор !
Презумпцията за невиновност е нарушена когато един прокурор заявява по време на арест „Ти си абсолютен престъпник”!

Според Роман Василев това понятие „унизителен“ нямало правна сила и един арест според него няма значение дали е унизителен или не като всеки арест нарушава правата на арестуваният !
Оправдава се за провала на неговият арест и унижението за което България ще заплати над 100 000 лева на Николай Цонев, бивш министър на отбраната ! Недопустимо е да даваш квалификации за някой, че бил престъпник и после да се докаже, че човекът не е такъв какво става ?

Efekt 2

Роман Василев заяви, че е поел отговорност и какво означава това ?
Защото Николай Цонев защити името си и честа си, и няма и капка съмнение да е бил престъпник !

И така един разпилян живот и осем години да дадеш от един живот от най-хубавите си години и някой щял да поеме отговорност !

Вярно няма такава държава и когато системата се използва за наклеветяване и омерзяване, и за унищожение на всеки в страната ни !

Справедливостта възтържествува днес, но това е един случай в страната, а колко са хилядите, които се борят с вятърни мелници, колко са разбитите животи от системата, която не само ни убива, но и животът ни съсипва ?

Когато един магистрат ви съсипе животът, бизнесът или така строши съдбите на стотици как поема отговорност на думи, а разбитите съдби са факт !
И ако Николай Цонев е мъж с чест, който има и казва „аз съм български офицер и няма да коленича“ и въпреки насоченият пистолет към него след като му слагат белезниците го свеждат на пода !

Унижението днес е платено, но името и честта са наранени за цял живот ! Когато висши магистрати заради техните действия или бездействия започнат да влизат в затвора чак тогава корупцията и зависимостите в изпълнителната власт ще спрат!

Министри извършват убийства или са обгърнати в корупция, но за тях няма арести днес!
Оставката не е мерило!
Когато някой обикновен човек извърши нарушение следва съд и затвор, а когато политик или магистрат извърши дадено действие подава оставка ! Темида е сляпа, но до кога ще е глуха?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.